Hirdetés
Aktív témák
-
Bianconeri
csendes tag
Sziasztok!
Egy pár kérdést tennék a szakértő nagyközönség elé, hogy mielőtt belevágok a egy LCD tv vásárlásba tisztába legyek pár aprósággal.
Kérdéseim:
Ezeke a bemenetek mire szolgálnak pontosan?
: /kompozit / komponensEz pontossan mit jelent? Ez a tényleges felbontása a tv.nek,nem? Miért natív?
: /nativ felbontasEzek mit takarnak? Erről bővebbet ha fontos, funkciója stb..
: / 720p és 1080i jelekAz LCD tv-nél mennyire fontos a frekvencia, ugye crt-nél 100Hz...itt ez nem szempont, miért?
Ezek a kimenetek pontosan mit takarnak, funkciójuk?
:/S-Video
:/(D-sub)Ez milyen paramétere a tv--nek?Hogy tüntetik fel?
://képjavító technikávalEz ugye akkor fontosabb, ha szamitogeppel kapcsolom össze? Erről bővebbet?
Ezt a paraméterét hogy tüntetik fel?
: //1:1 pixel mappingNa ez mi? filmek 24-25 kékocka/s-re gondolnak itt. Lehet ez szövegkörnyezetben jobban érthető lenne
://24p
pl:Samsung M86-87 egyaránt tudja a 24p-tÉn erre a példányra gondoltam: Samsung LE32S81B
DVD-re tv adást is néznék rajta, meg lehet egy szamitogeppel is osszekotnem(de csak filmnezes)Előre is köszönöm a válaszokat!
Javaslatokat szívesen fogadok.
[ Szerkesztve ]
-
Bianconeri
csendes tag
válasz s7evcsenko #2247 üzenetére
Elektro Pontban lealkudtál 8k-t? Ez pontosan hol?
Ilyet még nem hallottam, mit is vettél pontosan? -
Bianconeri
csendes tag
válasz s7evcsenko #2293 üzenetére
Hát ez nagyon komoly!
Ezt én is kipróbálom, én LE32S81-et néztem ki.
hmm... ez tényleg érdekes.
Legutóbb a szomszédomtól hallottam hasonlót, amikor le akarta mondani a kábeltv előfizetését és telefonon lealkudta olcsóbbra -
Bianconeri
csendes tag
válasz s7evcsenko #2301 üzenetére
Hali!
Na szóval azt mondjátok adjak 10e Ft-al többet az R82-ért.
Hát nem tudom annyival többet tud is vagy csak ez már az R kategória és ezért...?
Egyébként az Extremedigital oldalán összhasonltotta őket és meglepődtem picit, mert ugy az S szeria a régebbi, viszont az összehasonlításban pont fordtíva látom, az S81-nek van teletextje és PIP-je, ellenben az eggyel felette lévő kategóriás R82-vel szemben.
Hát nem tudom akkor ez h van. Ez az összehasonlítás nem győzött meg sőt...
Nem tudom h egyáltalán kell-e nekem a PIP, ez amugy hasznos/tudom kicsit butyuta a kérdés, de nem látom h az a lehetőség, amivel ez többbet tesz hozzá. Max ha sztg képet nézek és közben megy egy DVD vagy tv adás ...ez ennyire jó?/ lehet még egy LG-nél kötök majd ki.Amúgy lenne még kérdésem:
Az pontosan mit takar h 1 vagy 2 tuneres?
Ha 2 tuneres, akkor lehet nézni 2 tv adás képét a ablakban, ha 1, akkor csk pl tv és sztg képet lehet külön ablakban?
Még 1:
DVI- HDMi kábel. Olvastam korábbi hozzászólásokat már.
Nekem pl 5 de lehet 6 méter is kellene, mert a sztg és a tv ilyen távban lesz, és a kábelt ugye még el is kell vezetni ezért is hosszabb kell. Szóval akkor nekem egy 10 körül lesz csak a DVI-HDMI kábel. Ez az ár nekem így kicsit nincs arányban, ez tényleg így működik?Köszönöm a válaszokat.
-
Bianconeri
csendes tag
Sziasztok!
Lcd tv-t szeretném összekötni a sztgéppel. Ugye ezt HDMI -DVI kábellel érdemes, na de a távolság nálam 7,5 m zusammen (elvezetve a kábel stb...).
Van-e ilyen kosszú kábel, ha igen hol vegyek, ha nincs mi a megoldás. Lehet összekötni 2 kábelt esetleg?
És ez kb milyen árban van? MM-ben azt mondta eladó csak max 5méteres van (aranyozott volt, az úgy egy 20as, hát annyit nekem nem ér!)
-
Bianconeri
csendes tag
Sziasztok!
Ha veszek egy ilyen kábelt: http://eshop.euras.com/detailsseite.asp?viewpicture=y&pic=8288379&ag=01_10&vgruppe=2255020000&price=5488&partstr=#8288379&login=786870&thispage=
össze tudom kötni a sztgépet az lcd tv-vel?Mi a teendő egyébként, bonyolult a folyamat? Létezik hogy esetleg nem jön létre a kapcsolat?
Ha valakinek van ebben tapasztalata és megosztaná, azt nagyon megköszönném!ui: Radeon 9600 Pro videokártyám van és Samsung LE26 S81 tv
Hali!
[ Szerkesztve ]
-
Bianconeri
csendes tag
Hali!
Olvasom a User Manual leiírást és azt látom ,a képernyőmódoknál, mód IBM, VESA
ez pontosan mit is takar?HMDI/DVI bemenet esetén IBM módban a megengedett max felbontás 640x480, VESA-ban 1360x768
Samsung LE26S81ről van szó, PC.met akarom összekötni DVI -HDMI-n keresztül.Ja és mi ez a 1.2, 1.3 HDMI, ez a szabványa? Átviteli sebesség függ tőle?
Ez hol van feltüntetve h milyen 1.2 v 1.3 ?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest