Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nordik
őstag
válasz Brandynew #19898 üzenetére
Ezen már én is agyaltam csak már hatodik eve albérletben élek és így csak mást gazdagitok. Ha veszek is most akkor már a sajátom fizetem amiből később tudok menni nagyobba ha az élet úgy hozza, ahogy te mondod támogatásokkal. Nem sok értelmet látom még akar ugyanennyi időt lehúzni albérletben ha viszonylag kellő mértékű összeg a zsebembe van.
-
Nordik
őstag
válasz Csabroncka #19904 üzenetére
Az albérletbe is minden az enyém, illetve ezt is karbantartom. Ne felts ettől.
Egyebkent pedig mindig is takarekoskodtam, ez a vásárlás után se lenne másként. Úgy érzem 10 év egyedi gyártásban CNC forgácsolókent ez a nettó 400k amiből gazdalkodhatok nem olyan rossz. De előfordul több is.Itt nem azzal van a probléma, hogy nem teszek meg mindent magamert, nem gyűjtők, nem keresem a lehetőségeket.
Akartam én már venni lakást a nagy bumm előtt, az volt a terv akkor, hogy na már csak 1 év és össze is jön, aztán sajnos az addig félretett pénzem folyamatosan egyre kevesebbet ért a piacon… erről sajnos nem tehetek és arról se, hogy a szüleim elváltak, apám követelte a lakás árának felet, édesanyám a svájci frankos lakáshitele bedőlt és kilakoltattak minket, így nagyon korán albérletbe kenyszerultem és nem nulláról, hanem az alatt indultam.
Igy már remelem érthető, miért nem rendelkezem legalább 10 millió megtakarítással. De le is zártam mert egy pofon egyszerű kérdésből lenéző hszek lettek. -
Nordik
őstag
-
Nordik
őstag
Nem egészen ide tartozik, de hátha kapok választ.
Szeretnék MAP+ számlát nyitni és erre befizetni nagyobb összeget. Van különbség ha ezt a saját bankomnal teszem meg vagy érdemesebb közvetlen az államkincstárnal? Jelenleg a pénz a számlámon van, ha ezt befizetem vonnak le bármilyen költséget az atutalasra?
Egyébként valóban bármikor hozzáférhető az összeg ha szükségem van rá? Ha jól értem ezt a fél éves fordulónál érdemes megtenni mert akkor kamatadó mentes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest