Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dReFiX
senior tag
-
maj-viktor
őstag
A registered post = ajánlott, azokat "hivatalosan", csak aláírással adható át!
Persze ha a postás "ismer", akkor enélkül is megoldható, oda ír egy x-et az aláíráshoz...
csak aztán ha elveszik a csomag valamilyen módon, pl. kerítésre "gumizzák", stb. akkor mehet a sírás!
(én nem ismerem a postást és nem 1x előfordult ez a gumis megoldás - szerencsére nem lopták el, ezekszerint "jó környéken" lakok)De postás ismerős mondta, hogy nemrégiben, talán féléve ha befér a postaládába, akkor úgy is kézbesíthető...
Viszont most pár hete szigoríthattak, mert már csak aláírással & személyi ig. számmal (nem kell személyi elég ha "bemondom") adják át - legalább is errefelé!
Amúgy ha rendszeresen nem "aláírással kapod meg az ajánlottat", akkor tégy panaszt a helyi postán!
(bár én ha mindent rendbe megkapok, nem tenném, mert azután kitudja, hogy az értékesebb - törékeny csomagjaim hogy érkeznek meg)Bár én ha pénzt hoz (nagyritkán évi párszor), akkor szoktam adni pártíz-száz ft "borravalót", mert én elégedett vagyok az itteni "leveles" postással!
Most is 3db elég nagy 2kg alatti külföldi leveles csomagot hozott![ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
osztraksajt
őstag
Semennyire, nekem is rávágta hogy a lenovo P700i raktáron, megrendelés után fél órával volt Hongkong post tracking ami utána 3 hétig nem élt, folyamatos türelmet kért hogy 1-2 napon belül biztos élni fog. Paypal dispute fenyegetésre végül refund lett a vége. Úgyhogy nem lehet hinni neki.
Simán kamat nélküli banknak nézik az embert.
[ Szerkesztve ]
-
-
kisbrekes100
tag
Én sem értem ezeket, hogy mit kell hazudozni... Szerintem abban bíznak ezek, hogy közben majd hátha lesz raktáron, és majd úgy küldi, vagy én nem tudom.
De szerintem MiniDeal-ról rendelj mobilt, arról csak jókat hallani, bár én még nem rendeltem onnan. De egy rosszat nem hallottam még róla!!!
-
lexter00
őstag
Korrektek akár csak a Geekbuying ott is meg mondják ha nincs raktáron,legalább is nekem nem kamuztak eddig.Ma rákérdeztem a mininél hogy nem lesz e olcsóbb a A830-as és azt írta hogy nem sőt emelni is fognak mert ők is drágábban kapják,na majd elválik hogy ebben kamuzott joyce vagy nem.
-
Szoszo94
őstag
Nélkülözés sajnos nem megy, most tértem át másik szolgáltatóhoz és így a régi tartaléktelefonjaimat nem tudom csatasorba állítani. Akkor használom így, aztán a garancia vége fele (1 év, igaz?) veszek ehelyett egy másikat, ezt gariztatom és majd odaadom valamelyik rokonomnak.
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Palomar
csendes tag
szia
nekem ugyanez van egy SG-s pakkal, 13.-a csomagszám, 14.-től 4px-.en ez, többin meg a nem találom,
vagy "electronic notification"
2013-08-15 11:23:58 SINGAPORE
2013-08-15 11:21:14 HONGKONG
2013-08-15 11:18:26 HONGKONG
2013-08-15 11:15:37 HONGKONG
2013-08-14 02:43:58 Mingle,Shenzhen,China
2013-08-14 02:43:58 Mingle,Shenzhen,China
2013-08-13 07:21:58valószínűleg SG post informatikai bibi lesz.
Üdv: Palomar
-
Palomar
csendes tag
sztem nézd meg most a te számodat is.
nekem egy singpostos küldeményem 8.15. óta ült Szingapúrban, egy másik 21.-én ért oda.
4px még nem, de singpost és 17track már mindkettőre mutatja hogy despatched to overseas.amúgy írtam 4px-nek és singpostnak is a régebbiről még 2-3nappal ezelőtt, de egyiknek
se sikerült válaszolnia... Viszont legalább már jönnek, az a lényegÜdv: Palomar
-
Palomar
csendes tag
az gáz...
az SG-s érdeklődő űrlapot el is küldte a rendszer? én is ott kezdtem, aztán elküldésnél kiiírta, hogy demó verzió max 20 üzenetet tud küldeni, vegyem fel a kapcsolatot a joomla supporttal...
Utána kerestem email címet, és oda írtam nekik (amire nem válaszoltak, de másnap jelent meg legalább information received státusszal a cucc,addig úgy se látszott, csak 4px-en).[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
Ha csak "Information Received" státusza van, az azt jelenti, hogy a tracking számot lefoglalták "online - digitálisan", de fizikailag nem adták fel... Azaz pl. a raktárukba csücsül feladásra várva...
Viszont ha 14.-e óta így van az már tényleg sok idő! (max. 1 hét türelmi időt adnék ilyenkor nekik)
Ilyenkor már simán lehet refund-olni (mivel még nem indult el a csomag) vagy dispute-al fenyegetőzni (hogy elinduljon)!JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
devGyuri
csendes tag
Én is csináltam ilyet, Minideal és PayPal ugyanúgy küldte a TN-t emailben, nem volt vele semmi gond. Ha a PayPal-nak megadott email cím és szállítási cím helyes, vagy rendelés folyamán módosítottad, akkor csak annyit vesztesz, hogy a my orders menüpont alatt nem fog látszani.
-
vegyszer
addikt
Én mikor fizettem vámot, áfát, egy sajtpapír nem sok, annyit sem kaptam. Aki most lett megfogva, a felszólító levélen kívül kapott más dokumentumot? (határozatot)
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
pChriss
tag
Szinten zenesz, eloszor alin nem akartak az igazat, utana eton akartak olyan szinben kuldeni ami hivatalosan nem is letezik, igyis egy hetet alt a szamlan zarolva az osszeg, most a hotmidnel nagyon bizonygattak h van azert mertem belevagni.
Amugy egy Zte z5 mini a kiszemelt, de mar ott tartok ha most is zatonyra futok akkor egy nexus4, nincs bajom a varakozassal, de az igergetesek kiverik a biztositekotIgen, szerintem is... "P10 ds "
-
Palomar
csendes tag
főoldaluk aljára scrollozz le, ott van a 4.-es pontban egy paypal link. Mögötte ez ál:
How to pay by Paypal?1.After you place the order, you can directly pay for your order to Shopitchina Paypal: 2354593603@qq.com.
2.After Payment, please send us an email to shopitchina@gmail.com with Paypal Transaction ID, Money Mount, Your Shopitchina Account, Shopitchina Order ID.
Szóval lehet, de ez gyakorlatilag pénzküldés paypalon keresztül, nem vásárlásként megy.
Szerintem rizikós, mert pénzküldésnél ha jól gondolom nincs buyer protection, mert nem buyer vagy, hanem pénzküldő...Esetleg direkt bankkártyás fizetés, mert azzal ha nem is egyszerűen, de van chargeback lehetőség a bankodon keresztül. De lehet hogy érdemes tovább keresni azt a terméket, amit csak itt találtál.
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
Ha e 4 közül kéne választanom, akkor az utolsótól venném, mivel annak már volt 44order-e és 25-en vissza is jeleztek... 97%-os elégedettséggel...
/szerk
esetleg még gyors keresésre, ezeket találtam:Olvasgasd az értékeléseit, a termékről / az összesítettett is... és mérlegelj - melyik szimpatikus!
De ne feledd... ali-n nincs PayPal... bankkártyás fizetés van! És 60napos reklamálási idő...
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
most néztem... az általam linkelt második 20nap-os processing time-ot vállal... az nagyon húzós, így az felejtős szerintem... bár te tudod...
De őszintén még így is talán az a lefszimpibb... (csak így hosszú szülés lesz!)
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
Szerintem nemigazán, vagy hogy érted a trükközést!?
(látszik a nick kicsillagozva és a vásárló ország zászlaja...)Amúgy ott csak az elmúlt 6hónap eladás látszik... ha ezt esetleg nem tudtad volna... illetve persze csak azé, aki visszajelzett / visszaértékelt!
illetve az említett 3 eladó, mind gyémántos, sok eladással, ezektől nyugodtan rendelhetsz... (aztán persze kérdés bevállik-e, de ezektől én nyugodtan rendelnék - azért is linkeltem be őket)
/szerk
További érv az általam elsőnek linkelt mellett, hogy 45napos garantált kézbesítést vállal... a többi 60-asat!
És a processing time-ja is "csak" 5nap, szemben a másik kettő 20 & 10 napjával...
Bár ez ugyebár utángyártott elvileg, ami elvileg neked nem jó.../szerk2
Esetleg most még gyorsan egy ilyet találtam "eredeti"-ként, bár ettől minimum 3db-ot kell rendelni...
http://www.aliexpress.com/item/Factory-outlets-Brand-new-Mobile-Phone-for-lenovo-p770-battery-lenovo-p770-bl205-electroplax-mobile-Cover/896605724.html
(de tekintve ettől még talán rendelnék, bár még "csak" 5-en jeleztek vissza.... de én még ettől is rendelnék...)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest