Hirdetés
Aktív témák
-
Cinóber
csendes tag
[unreg1] felhasználónak piros pont [a konyhabútorért.]
Korrekt és szépen dolgozik.
[ Szerkesztve ]
-
Encian
tag
Kérnék piros pontot Sinapsys-nak SoundBlaster üzletért.
Köszönettel: Encian
-
PumpkinSeed
addikt
Üdv,
gabor1993052 - nak szeretnék egy hatalmas pirosat kérni, nagyon korrekt volt, és megérdemli ezt a pirosat. Előre utaltam neki, és a termék hiba nélkül megjött.
Az üzlet. - Javascript könyv
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
goldos
csendes tag
Pirosat kérnék blackvinyl fórumtársunknak!
Nagyon korrekt, pontos, gyors. Nálam 100%-osan megbízható kategóriába került. 3 nap alatt lezavarta a HDD garztatást!
Mindenkinek ajánlom!!!
-
keranorbi
csendes tag
tmark27-nek Szeretnék kérni egy nagy piros pontot!!
Megbízható gyors eladó! -
dunkel
őstag
BULITA úrnak kérném szépen a pirosat, ezért a bizniszért. Gyors, korrekt!
-
esgee85
csendes tag
Nagy pirosat szeretnék kérni greatati-nak a Pioneer dvd íróért. Korrekt, rugalmas, bátran ajánlom másoknak is!
-
powergoku
tag
Pirosat kérnék easy...rider fórumtársnak ezért az üzletért.Korrekt eladó.Köszönöm.
Egy hazug eladót akartam negatívval értékelni és én is azt kaptam mint vevő.Ez jár 13 év reg és több száz pozitív értékelés után.Köszönöm.
-
milapsy
aktív tag
hali kérnék egy hatalmas pirosat headB-nek a bizniszünk tárgya ez a denon erölködö és a hozzá passzoló dvd lejátszó köszi üdv
"én bírom a holdat, szerintem tök jó fej":) csakis a goa és a psy
-
gyu1234
csendes tag
Pirosat szeretnék kérni Zsigi72 fórumtársnak, ezért az üzletért.
Köszönöm! -
Sany.
csendes tag
Piros pontot szeretnék adni HPAA fórumtársnak.
Ezt vásárolta.Megbízható,rugalmas partner!Üdv! Sany.
-
-
1pg
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék egy pirosat keringospasi fórumtársnak ezért az üzletért. Minden a megbeszéltek szerint, pontosan, gyorsan, korrektül történt. Megbízható, ajánlott (sőt ezen túlmenően még "ajándékozó kedvű" is) üzletfél.
Köszönöm.Be correct !
-
milapsy
aktív tag
kérnék egy pirosat hardverhaver-nek a két hangfalért köszi üdv mila
"én bírom a holdat, szerintem tök jó fej":) csakis a goa és a psy
-
hobbiletolto
tag
Pirospont Def26 kollégának a gyors és korrekt üzlet miatt. Megbízható, rugalmas. Egy celeron g550et és memóriákat vettem tőle.
-
Def26
félisten
válasz hobbiletolto #40529 üzenetére
Kérnék én is egy pirosat hobbiletolto -nak. Megbízott bennem és előre utalt, igaz másképp nem jött volna össze a biznisz. Köszönöm én is Neki.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
c0nn0r
tag
Üdv!
Fekete pontot is itt lehet osztani? Vagy itt csak a pirosakat?
duracell89 kollégának jár egy fekete, mert bár az üzlet megköttetett rendben, ám azóta sem volt képes lezárni a hirdetését. De ami a fontosabb, hogy tartozik még egy garanciajeggyel, amit lassan másfél hete várok és a telefonját sem hajlandó felvenni ha keresem. Felettébb gyanús.
-
Evoli
csendes tag
Szeretnék egy Piros pontot kérni Scorpus kollégának ezért a Scythe Mugen hűtőért.
Korrekt, megbízható, segítőkész volt.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
bence188
tag
patrik86 felhasználónak megy a piros pont a videókártyáért és a sok segítségért.
-
bacsis
Közösségépítő
PIROS pont jár Szpilu__25-nek ezért az üzletért, gyors és korrekt hardveraprós, ajánlom
-
Evoli
csendes tag
Szeretnék kérni egy piros pontot T0MEEE kollégának ezért a ASUS 8600GT videokártyáért.
Gyors, korrekt, és az eddigi leggyorsabb üzletem cím viselője
Köszönöm.
-
JohnnyQ
csendes tag
Piros pont cozmo -nak a következő üzletért:
http://hardverapro.hu/apro/elado_euroscart-3rca_kabel_aranyozott_5meteres_arn_2/hsz_1-100.html -
fematthew89
tag
Kérnék egy nagy piros pontot tailor74 fórumtársnak a kiváló Aerocool Strike-X gépházért és a gyors, korrekt üzletért!
Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos! / Tel.: 30/820-2515 E-mail: FEMatthew89@gmail.com / PH! megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=fematthew89
-
Sandokansan
csendes tag
Kérnék 1 nagy pirosat Csillag01 fórumtársamnak,aki megbízható,precíz üzletember. A következő üzletért: Samsung 1TB sata2
köszönettel Sandokansan.[ Szerkesztve ]
A nemzetközi helyzet egyre fokozódik.
-
Scorpus
csendes tag
Kérek szépen egy piros pontot Evoli kollégának, aki egy Scythe Mugen processzorhűtőt vett tőlem. Megbízható, korrekt, rugalmas vevő, mindenkinek ajánlom a vele való üzletelést.
A mostaniakon kívül a régi rendszerben is voltak pozitív értékeléseim -> http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Scorpus
-
T0MEEE
tag
válasz fater69 #39131 üzenetére
fater69 fórumtársnak szeretnék kérni egy pirosat ezért az üzletért! Megbízható, pontos tag!
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest