Hirdetés
Aktív témák
-
brembo
aktív tag
Kérnék egy piros pöttyöt deadwasher kollégának ezért. Köszi a pontos ügyintézést!
-
Ger_man
senior tag
Szeretnék kérni egy Pirosat retifosas fórumtársnak, nem csak a gyorsaságáért, hanem mert egy ilyen remek lapot adott el nekem:
Köszönöm!
-
marci-04
csendes tag
Pirosat kérnék ezért az üzletért macbookmankollégának, korrekt, megbízható.
80 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése
-
wittman
aktív tag
Egy piros pont jár dupipapa-nak a gyors és pontos üzleti lebonyolításért, mely tárgya: Asus GTX580 DCII/2DIS 1,5GB vga.
Köszönettel:
Wittman[ Szerkesztve ]
www.vmh59.hu
-
Gizmo94
veterán
Kérnék egy nagy pirospontot feribk kollégának ezért az üzletért. Korrekt, megbízható eladót ismertem meg személyében.
-
baboss
őstag
Piros pontot kérnék norby96 kollégának. Innét vásárolta a Nexus HXR Heatpipe HXR-5500 (Blue) ram hűtőt.Korrekt megbízható vásárló. mindenkinek szívesen ajánlom.
-
Petrov82
csendes tag
Egy pirosat szeretnék kérni Venomorph fórumtársunknak! Egy számítógépházat vásároltam tőle...minden a megbeszéltek szerint zajlott!
-
gonczila
csendes tag
Jár a piros pit-bull82 felhasználó nak [link] vettem tőle egy:Új -Western Digital Blue 320GB Notebook HDD-t (sajnos a link már nincs meg) gyors korrekt megbízható eladó csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
tomi1980
csendes tag
Piros pontot ironsides felhasználónak, a sikeres üzletkötésért
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
himand
csendes tag
Piros Pont a rugalmasságért és amúgy is Ezért a bizniszért georgo-nak
-
himand
csendes tag
Piros Pont ezért az üzletért RudiSteel-nek,
minden okés volt. -
himand
csendes tag
Piros pont Recska-nak a jó kis memóriákért (CORSAIR 2x4GB 1600Mhz Vengeance CMZ8GX3M2A1600C9B cl9), korrekt volt megvárt
-
tomchy
tag
-
Darko_addict
őstag
Üdv!
[Tarr77]-nek szeretnék pirospontot kérvényezni, az alábbi [hirdetés]-ből vitt el egy terméket. Nagyon rugalmas volt, és noha a PK a számításaimmal ellentétben a duplája volt (ami egy nem túl drága terméknél aránytalan), nem mondta vissza az átvételt.
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
jorgee
csendes tag
Sziasztok kérnék egy pirospontot Seth1 kollégának a telefonért korrekt eladó.
-
khron78
őstag
Sziasztok!
Pirosat szeretnék kérni [stanagovic] üzlettárnak! Egy [Kindle]-t vett tőlem és teljesen problémamentesen zajlott az üzlet.
-
kkf
aktív tag
szeretnék egy pirosat randras fórumtársnak, ebből a topikból történő vásárlás korrekt lebonyolításáért.
"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
djcefre86
csendes tag
Egy nagy pirosat szeretnék kérni Szpilu_25 kolegának a korrektségéért mely egy BTY- M66 akku biznisz miatt. Miel a termék a tudtán kívül rossz volt azonnal és korrekt módon járt el. köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
bugizozi
őstag
Kérnék sestertius-nak egy nagy piros pontot ezért az üzletért. Hétfőn este lebeszéltük a dogokat, kedden postára adta a terméket, szerdán át is vettem. Perfect!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
L!NK->Q3
senior tag
MR_Joenak pirosat a szkennerért, sajnos a hirdetést már töröltem, így nem tudom belinkelni
- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
-Deluxe-
csendes tag
Rookye - nak jár a piros a vga-ért, minden rendben volt.
>> Nem postázok! Cserébe eléggé nyomott az ára! // Tel.: 70/545-8070 // Beszámítani csak Pci-e VGA-t és min. 2 magos CPU-t tudok. <<
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest