Hirdetés
Aktív témák
-
8HAA
tag
Piros pontot kérnék szépen sp33dypr0 részére Nokia 3410 ezért a gyors és korrekt üzletért
-
Csab0
csendes tag
Fecogame kollégának jár egy piros ismét egy hütő-takaró cseréért Nagyon korrekt és gyors
-
ssppiikkee
tag
csukszik16 -nak szeretnék pirosat adni, egész hamar megkötöttük az üzletet! Egy Lg SHINE-t vettem töle.
Tuning, Modding 4ever! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ssppiikkee
-
simondr
senior tag
Isee PH! tagot mindenkinek csak ajánlani tudom. Megbízható, korrekt és rugalmas
egy jo nagy pirosat kérnék neki!mod: kimaradt: az üzlet tárgya egy gigabyte 9600gt volt
[ Szerkesztve ]
-
mrpigeon
csendes tag
theartofdota korrekt és megbízható, egy FX5900-at vásárolt tőlem, pirosat érdemel...
minden tiszteletem! -
snakepit
csendes tag
Piros pont jár [coulthard] fórumtársnak ezért az üzletért. Megbízható és korrekt eladó!
-
jFox
addikt
Piros pont withed -nek telefon vásárlásért és a bizalomért!
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Kicsimix
őstag
És egy hatalmas pirospontot Lord Dragon kollégának is tessék jóváírni a szupergyors tuti üzletért
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Spidee
senior tag
Pirospont olbaidhun kollégának, aki tegnap vett tőlem egy LG ARENA KM900 mobiltelefont! Ajánlom mindenkinek!
''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
m4rc!
őstag
Pirospont Bogre kollégának a remek ramokért!
We are analog players in a digital world
-
the dealer
tag
Pirospontot adok MmDorian fórumtársnak, 3 S-Flexet vettem tőle.
Megbízható, korrekt srác.Real life is just a hobby.
-
the dealer
tag
MegaBrutálVilágrerengető PIROSPONT Gaboo007 fórumtársnak.
83.000Ft-ot utaltam neki előre és nem élt vissza a lehetőséggel, nyönyörű szép állapotban megérkezetek az alkatrészek. Minden tiszteletem a srác felé, bátran ajánlom mindenkinek a vele való üzletkötést!Kevesebb smiley használatával is beírjuk a pirospontot.
[ Módosította: Viktor0610 ]
Real life is just a hobby.
-
MmDorian
őstag
válasz the dealer #30423 üzenetére
The dealer-nek pirospont. Korrekt, megbízható, és rugalmas vevő, csak ajánlani tudom.
-
Thoty
senior tag
nagy piros pont Djroberto-nak a korrekt üzletért
-
ROLANDMESTER
csendes tag
Szeretnék egy nagy piros pontot adni kymera kollégának a remek üzletért (700w-os hypro táp)
-
Al Brandy
tag
Pirospont jár 1989 kollégának egy E5200 proci tulajdonomba kerülésében tanúsított gyors és segítőkész ténykedéséért.
Mitsubishi HR50VF, Hitachi RAK-25RPE/WPE, Trotec TTK 72 E
-
krystman
őstag
Feka007-nek egy nagy piros pontot kérek a korrekt üzletért, és a kifogástalan áruért. Egy ATI RADEON 4870-es kártyát vettem tőle. Bátran ajánlom mindenkinek, megbízható készséges.
-
sz.zoli25
aktív tag
Pirospontot fps8-nak...Korrekt...
http://phmegbizhatosag.atw.hu
-
csukszik16
csendes tag
pirost pont jár ssppiikkee-nek ezért az üzletért[link]
[ Szerkesztve ]
-
GRomeo
tag
Nagy-Nagy Pirospont BandiT-nak és a PlanarComputer-nek gyorsak-korrektek,fogok még tőlük vásárolni úgy érzem
Az élet attól szép,hogy bármi megtörténhet,de attól sz.r,hogy meg is történik!
-
juhi66
újonc
Hello! Nagy piros pontot ! Lord Dragonnak a gyors és pontos üzlet miatt!
-
Rosep
senior tag
1Room-nak is jár a pirospont a korrekt, gyors vásárlásért.
-
MCGaiwer
addikt
[Tidus] is megérdemel egy nagy piros pontot az említett [üzletért]
Kifejezetten hálás vagyok hogy 2x is megtette velem a pályaudvar - lakás útvonalat autóval, ezzel segítve hogy elérjem a járatot!
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
zsolesz010
senior tag
tabrev SSD-üzlet, beszámítással. Korrekt egyeztetés, vele személyesen végül nem találkoztam, de az emberével is minden rendben zajlott.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: Samsung 128GB SSDhocico Vinyó-üzlet. Nem az első találkozásunk, ismét a legnagyobb rendben volt minden. Mellesleg ő a személyi pszichológusom.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: 400GB USB-s mobil rackredgold SSD-üzlet beszámítással. Írásos és telefonos egyeztetés, jött, próbált, fizetett. Ajánlott üzletfél ő is.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: Samsung 128GB SSDThx1138Hu Bill + egér üzlet. Szintén írásos és telefonos egyeztetés. Ugyan az egérben lemerült az akksi, mert bamba voltam, de végül sikerült mindent tesztelni. Jó vevő.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: Fujitsu Siemens Wireless Slim billentyűzet + egérVolt még egy úriember, aki Memorex külső vinyót vitt, de ő csak telefonon keresett, és villámgyorsan lezajlott az adás-vétel. PH-s nickjét elfelejtettem megkérdezni.
Kérnék az uraknak 1-1 pirospontot
És elnézést kérek mindenkitől, de amíg a költözés nem zajlik le, előfordulnak ilyen zavaros napok.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
tabrev
aktív tag
Természetesen a piros pont jár vissza is zsolesz010 kollégának a sikeres SSD üzlet miatt.
A találkozásra ---> ami késik nem múlik -
Szabee87
tag
SyC chooky valamint Fallen30 kollégának kérek bevésni egy hatalmas pirospontot az über core2Duo Prociért az über hűtőért , ill. a szuper VGA ért amik villámgyorsan ideértek.
[ Szerkesztve ]
♠+♠ A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol, eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol, működni kezd.. ♠+♠
-
Szabee87
tag
shield77 kollégának kérnék még felvésni egy pirospontot a tv-tuner kártyáért.
♠+♠ A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol, eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol, működni kezd.. ♠+♠
-
shield77
csendes tag
szabee87 kollégának mint abszolút korrekt vevőnek a pirospont természetesen visszajár.
shield77 felhasználónak 22 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
craine12
tag
Szokásos pirospont ( ) Ősembernek a 2x2GB F2-6400CL4D-4GBPI-B memóriákért. Köszönet értük.
No woman. No cry. No kidding.
-
ssppiikkee
tag
csukszik16 -nak a PIROSKA ezért [LG Shine]
Tuning, Modding 4ever! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ssppiikkee
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest