Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
Keress olyat, hogy FontColor. Itt az értéket kell átírnod, a fekete pl. FontColor=0,0,0. Elmented, és kész. Amúgy a számok úgy vannak, hogy 0-255-ig vannak az értékek, az első érték a piros szín, a második a zöld, a harmadik a kék. és opcionálisan beírhatsz egy negyedik értékek, a transparency-t. Hajrá.
hábm bábm
-
ko9
addikt
Már sikerült köszönöm! Nemsoká jövök egy képpel is!
Az alap ikonokat egyszerűen mivel változtathatom meg? Nem a parancsikonokét, hanem pl a mappákét?
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Sikerült, IcoFX-ben szerencsére van Batch feldolgozás, és kb az összes PNG képet feldolgoztattam vele 128x128as ICO-ba, vagyis ezis megvan
Most azjön, hogy kiszedjem a nem kellő dolgokat a Startmenüből, és mára végeztem is...--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
vans?
őstag
Persze, nem is basztatásképp mondtam.
XP-k közt szerintem bőven megállja a helyét. A Danbo-s wall király. Az ikonok a dockban szerintem lehetnének kisebbek, elég homályosnak tűnnek közelről. de ez lehet a prt scr felbontása miatt is gondolom. Később majd ha Rainmeterbe rakod a dock ikonokat is, sokkal jobban testre tudod szabni. Így tovább.
Ja, és mi az a xar (ejtsd kszar)?
hábm bábm
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest