Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Kinek milyen a desktopja? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-05-02 10:59:34

LOGOUT.hu

Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12067) vans?


vans?
őstag

opsz, AndrewTdi-nek ment

Csáó, üdv itt.
Naszóval. [link] <- ezzel kezdd. Ez egy Rainmeter nevű program, amivel az általad linkelt asztalok megvalósultak. Szóval, először is le kell töltened a Rainmeter nevű programot, az oprendszerednek megfelelőt. (32 vagy 64 bit) Feltelepíted,elindítod, és ki kell lövöldözni a beépítetteket.Ezt úgy tudod, hogy tálcán jobb oldalt Rainmeter ikonjára jobb gombra feljövő menü alján kilődözöd 'close skin'-nel őket.
ez például egyik fórumtársunk skinje. ezt például letöltöd,kicsomagolod, és a Date mappát be kell másolnod abba a mappába, ahova a Rainmeter feltelepült. Ez általában a Dokumentumok/Rainmeter/Skins mappa. Ebbe kell rakni. Ha bemásoltad nincs más dolgod mint a tálcán Rainmeteren jobb klikk és refresh all-t nyomni, ezután látni fogod az új skint a listában. [úgy, hogy jobb klikk- Configs - és ott lesz már elvileg a Date-> és a date.ini] Beállítod, és kész. Szerkeszteni úgy tudod, hogy jobb gombbal rákattintasz, Skin Menu -> Edit skin. Itt például az X és az Y értékeket álíltva tudod beállítani, hogy hol helyezkedjen el a cucc egymáshoz képest ( a nap, hónap stb.) Ez csak egy példa persze. Találsz skin-eket a devart-on, vagy a customize.org oldalon.

Ha rákérdezel, melyik dolgokat akarod magadnak (ezen és ezen az időjárás, itt a dátum, stb.), akkor segít az, akié az asztal, hogy hol találod. A középső általad linkelt asztal egyébként nagyon egyszerű: az ikonokat Jobb gomb-> ikoncsere paranccsal kicseréled, és így középre igazítod. Az utolsó linkeltet pedig lehetetlen megcsinálni ;] ;]

Remélem segítettem, sok szerencsét, aztán kérdezzél ha para valami.

[ Szerkesztve ]

hábm bábm

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Kinek milyen a desktopja? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.