Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
válasz adamikus #30497 üzenetére
Tudok neked én is válaszolni, amíg nem jön meg a kolléga.
Rainmeter skinek:
Szerk.: A starg gombot most így konkrétan nem tudom belinkelni, de kereshetsz hasonlót a devianarton..
[ Szerkesztve ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
BeeNiTTo
tag
válasz rybank #30503 üzenetére
igen,mikor kijött egyből felraktam azóta nem volt semmi gond ,semmi fagyás,semmi bug és driverekkel sem volt gondom..
+sokkal gyorsabb mint a 7néz szét a w8 topikban mert másnál viszont néha akadtak problémák(pl a chrome lefagy stb..)
de nálam tökéletesen működikja és azt olvastam hogy a skype újabb verziói nagyon terhelik a cpu-t de a régebbik nem...
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
válasz rybank #30503 üzenetére
én is támogatom, több mint egy hónapja használom elsődleges (és egyetlen) oprendszerként, először a CP majd most pár napja az RP-t. semmi olyan bugot nem találtam ami miatt vissza kellett volna raknom a 7est, igaz most a wifi hotspot kreálás nem megy, de ez sztem a wifi driver miatt van próbáld ki megbánni nem fogod, atomgyors
-
RaZroX
addikt
válasz kiskaktusz #30512 üzenetére
Hát miután kipróbáltam a W8-nak a legfrissebb kiadását, ez is szép
This is the way
-
titán
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Gubek-Einste #30514 üzenetére
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
nagyúr
-
kenny123
addikt
WinXp-n hogy tudom azt beállítani, hogyha mondjuk létrehozok egy új mappát, akkor az ne a gyári legyen, hanem egy általam megadott?
Ha már megvan az ikon, tulajdonságokban tudom csak átállítani olyanra, mint amilyen kellene. Valaki tudna segíteni?
Köszi
yo
-
kenny123
addikt
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz kiskaktusz #30520 üzenetére
Köszönöm, és neked is Beenito!
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
titán
-
trassher
addikt
-
Bubsy
aktív tag
új téma:
-
pocokxx
Közösségépítő
Találtam egy szinte tökéletes "wall" -t ....
[link]"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Spórolós topik
- Mobilinternet
- Projektor topic
- Dragon Age: Veilguard teszt
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Mesterséges intelligencia topik
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest