Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adriankoooo
senior tag
Vasárnap jött a szikra, hogy vegyek Karácsonyra egy Kindle Paerwhite-ot. Éppen akcióban volt, így 100€-ért az enyém lett. Ma jött meg, elsőre nagyon tetszik. A könyveket érdemes Calibre-val .mobiról (esetleg .epub) -> .azw3-ra konvertálni?
-
adriankoooo
senior tag
-
adriankoooo
senior tag
válasz #21946880 #20382 üzenetére
alexw801: nekem ingyen volt black fridaykor, sőt most is nézem és ingyen van (igaz Szlovákia):
ozks:
Hozzánk a DHL hozta, de itt nálunk a UPS-el sincs semmilyen gond, sőt az egyik legjobb futárcég (kb. mindegyik futárral együtt dolgozunk). Minden csomagról jön reggel egy sms a futár számával, lehet egyeztetni.
[ Szerkesztve ]
-
adriankoooo
senior tag
válasz adriankoooo #20388 üzenetére
Aztán kiderül, hogy 2 napos akcióban meg kiderül, hogy német nepper ismerős meg hasonlók..
Német nepperről szó se volt Kindle vásárlás ügyében. A 2 napos akció inkább 1 hét volt. Plusz direkt belinkeltem a price-historyt, az elmúlt hónapokban többször is volt 110€.
-
adriankoooo
senior tag
Rájöttem miért nem ment a Hyphenate plugin:
Azt hinnéd, hogy itt alapból az AZW3 ki van jelölve és elég az Ok-ra nyomnod, de nem: ki kell jelölnöd kézzel a
formátumot és az Ok-ra kattintani. Utána már látszik a műveleti kimenetben is, hogy dolgozik.Jelenleg nincs semmilyen megoldás azw3 emailen való küldésére Kindle-re?
-
adriankoooo
senior tag
Szerintetek lesz a közeljövőben ismét 100€-s Kindle PW3 az amazon.de-n?
-
adriankoooo
senior tag
Akciós a PaperWhite 3, 99,99€.
Vettem még egyet.
-
adriankoooo
senior tag
válasz Neil Watts #20667 üzenetére
Azért írja, hogy nem szállítható, mert valószínűleg a speciális változat van kijelölve (Mit Spezialangeboten).
Most nincs akcióban, ha abban lesz 100€ szokott lenni, szerintem megéri várni. Fel vagyok iratkozva az akciófigyelőre, amint elérhető lesz majd bedobom ide.
-
adriankoooo
senior tag
Kindle Paperwhite 3: 94,99€, eddigi legolcsóbb.
Most vegyétek, akinek kell.
[ Szerkesztve ]
-
adriankoooo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest