Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok!
Terveim szerint szeretnék én is Kindle tulaj lenni, és ebben lenne egy nagy kérdésem. A "hagyományos" alaptípust tervezem megvenni (Kindle 4), az sem zavar ha a reklámos verzió (úgyis csak a menüben látszik ugye?), viszont az ár lényeges szempont. Megnéztem hogy az amazonon mennyibe kerülne a rendelés, és elkezdtem olcsóbb megoldást keresni, így jött szóba az eBay. Ott is rengeteg lehetőség van új gyári Kindle-t venni, olcsóbban mint azt az amazontól, a briteknél nézelődtem és pl. ilyesmiket találtam: 1, 2 stb. Jó az értékelésük, sokat vettek már tőlük.
A kérdésem az volna hogy szerintetek nyugodtan vásárolhatok új Kindle-t az ebayről?
Használtam a keresőt de általában csak tokokat rendeltek az ebayről
-
NeoExDeath
aktív tag
Arra tudnátok válaszolni, hogy akkor rendelhetek-e nyugodtan ebay-ről? Nem szeretném hogy garival gond legyen (ezekszerint az nem lehet), vagy valami régió dologgal, illetve nehogy hamisítvány legyen. Gondolom olyan eladóktól akik már 100-as nagyságrendet adtak el belőle bátran lehet rendelni.
-
NeoExDeath
aktív tag
A Kindle-ben melyik betűtípust, betűméretet preferáljátok? Tegnap egy frissítés után az update notes-ban azt írták, hogy "New font", de semmilyen új betűtípus nem jelent meg, csak az alap három. Azokon javítottak valamit?
Lehet más fontokat használni a géppel?
[ Szerkesztve ]
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz Degeczi #6512 üzenetére
Igen, K4. A leírásban frankón "New Font" volt írva asszem De ha javítottak a régieken az is jó. A Sans a legkevésbé tetszetős font számomra, a regular, meg a középső között szoktam váltogatni, inkább a középső jön be. Azért egy times new roman-t vagy valami hasonló "csinosabb" fontot tehettek volna bele, utólag (akár hackelve) nem lehet fontokat tenni rá?
Mondjuk hackelni nem szeretném ha nem muszáj. -
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Kindle 4 hez keresek valamilyen neoprém, microfibre vagy hasonló tasakot. Valami ilyesmire gondoltam: LINK
Ilyesmit lehet kapni itthon? -
NeoExDeath
aktív tag
Azért az eddigi Kindle look feketére cserélése kissé parasztvakítás gyanús Minél sötétebb a káva, annál nagyobb a kontraszt, ezért van a TV-knek is fekete kerete, meg a projektor vásznaknak szintén, mert javítja a kontraszt érzést. Úgy látszik most erre gyúrnak valamiért. A Paperwhite-nál indokolt a dolog, új modell meg minden, de a K4-hez hozzányúlni, úgy hogy alig módosítanak rajta valamit elég érdekes lépés, főleg hogy csak minimálisan csökkent az ára, és az amúgy is csak az USA-ra vonatkozik. Külsőleg nekem jobban tetszik az eddigi K4.
[ Szerkesztve ]
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz freelanced #8137 üzenetére
1 év gyári Amazon garancia van rá, attól a naptól kezdve hogy beregisztrálod a saját nevedre, amikor telepíted a gépet első indításnál. Olvasd el HardRic hozzászólását ebben a kérdésben. Ezt persze az Amazon hivatalosan nem ismeri el ahogy feljebb is írták, de a gyakorlat mégis ez. Persze lesznek kételkedők.
Bármi panasz esetén neten lehet felvenni a kapcsolatot az Amazon supporttal, chat vagy levél segítségével, angol nyelven.Amúgy ilyesmit nyugodtan megkérdezhetnél tőlem is priviben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest