Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
addikt
válasz Viktor0610 #33 üzenetére
vaterán már egyre több a kínai wifis modell..
Írd be a vatera keresőjébe "Dual sim wifi",3-4 találat biztos lesz!
lehet vmi változás állt be China-ba! -
fairi
addikt
Volt már szerencsém kínai telóval,de negatív..
10 nap múlva a füleshangszóró bekrepált!KO meghalt!Szervizben nem tudták javítani!Ez az én tapasztalatom!
Szerviestől kérdezgettem,mondta kínai és kínai teló közt is vannak fokozatok,néhány jól van összerakva néhány nem,és típusokra értette.
de nem osztotta meg,melyik ilyen melyik nem!ha kínait veszel,vagy legyen használt(ne túlságosan azé),vagy minimum 3 hónap gari legyen rá, kibirja talán már nagy rejtett hiba nem lehet!
analóg adások tudtommal 2012-ben megszűnnek Mo-on,így nemsoká ez a feature elvész!
-
fairi
addikt
http://www.youtube.com/watch?v=L1gV2DSZiAE&feature=related
Ez atelefon akirály..
Winmo 6 iphone todayel,és iphone kinézettel! -
fairi
addikt
Kínait sehova!
nehéz szervizelni,sok helyen nem is vállaják,aho igen,l ott is bizonytalan!Meg kell kérdezni az eladót,vállal-r rá garit,és ha elromlik kiküldi Kínába vagy neked kell megcsinálni!
Én Pólusban próbáltam szervízelni,de 2 hét után se tudtak semmit,eladót nyaggadtam végül mondja visszaveszi!
Kb. ennyit lehet csinálni,ha meghal irtó kicsi az esély h meg tudod csináltatni! -
fairi
addikt
http://www.vip-phone.co.hu/?main=productDetails&id=6778
Ezt figyeljétek!!!
WTF!!
Nokia N98 124 000 Ft-ért,bárhogy tőröm a fejem,nekem nem ugrik be ilyen Nokia készülék..
Persze ha megnézem a google-n jó pár rumor beugrik a régmúltról, de úgy tűnik kínaiak megvalósították..
de ennyiért árulni ez kínai telót?
gondolom a fele se igaz a specikből...[ Szerkesztve ]
-
fairi
addikt
Apámra rásóztak egy samsung s9 plus replikát,amivel jól átverték.ha már a "barát" elpárolgott, telefonnal kellene valamit kezdeni. Alapvetően működik, amit sikerült kideríteni egy MEDIATEK MT6580, HD+ kijelző, 1GB RAM,és fake 4G kedvenc funkció fake UV szenzor és heart rate szenzor ami random generál kamu számokat,és a kamu fingerprint szenzor ami sima kapacitiv érzékelő. és a 13 Mp dual kamera,ami igazából valami interpolált borzalmat ad.
Egy igazi baj van vele, belső memória 128 GB-ot mutat,ez tuti kamu, egy program 5,1 GB szabadot látott ebből. Valahogy meg lehetne oldani hogy eltűnjön a kamu szám, rossz érzésem van róla, még tartalék telefonnak is veszélyes így.
gyártó,eredet kideríthetetlen, mindenhol samsung s9+ olvasnak ki a progik, android elvileg 7-es, de fene tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
- Több darab Zebra MC67NA PDA/vonalkódolvasó eladó
- Sharp GX30 - A ritka i változat - GX30i - Dobozos
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest