Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz vendingo #31735 üzenetére
Max pénteken Meló után jössz ha nincs szabi Én is úgy fogok menni az biztos ,bár mondogatom magamnak ,hogy fel bírnék kelni hajnalban ,hogy a péntek estét itthon töltsem. De így 40 felett tisztában vagyok a képességeimmel és tuti bealudnék óracsörgés után
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Steady74
Topikgazda
válasz vendingo #31735 üzenetére
No akkor nézzük sorban:
- a tó kb 100mx300m
- infrastruktúra 2 db tábori budi (komoly, semmi nincs)
- halfauna: javarészt ottani ívású pontyok, mi csak sodrófának hívjuk őket. 2-3 kg közöttiből nagyon sok van, nagyon jó erőben vannak. Emellett van keszeg és kárász, amur is szép számmal, bár a halfogás javarészt a pontyról szól
- be lehet állni a be-és a kipakolás erejéig a vízpartra, utána ki kell állni parkolóba az autóval. Sátorozni elvileg lehet, ha valaki úgy jönne szóljon, mert előtte egy héttel lemegyek beszélni a halőrrel letisztázni mindent.
- Korábban összefoglaltam: rakóra 2 tagos topszet elég, a vízmélység kb 1,5m ebben a távolságban. Szemessel a pontyos, etetőanyaggal az egyéb halat is oda lehet állítani. Minden egyéb horgászmódszer eredményes lehet, a patakmeder 45m körül van, matchbotra is ki lehet állítani a halat 20-25m-re. Bojlival szerintem felesleges csalizni, dupla 20-ast is a 3 kg-os veszi fel. Pergetni nem lehet.
- Nagy halak vannak, 7-8-9 kg-os pontyokat rakóval is fogtam, 7 kg amúrt is, szóval van benne, de a kicsik általában elverik a nagyobbakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Túra és kirándulás topic
- Autós topik
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- COSORI Dual Blaze TwinFry 10 literes Forrólevegős Sütő
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest