Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mefistofeles
addikt
Jó volt a meccs, és szerintem a játékvezetők sem voltak rosszak.
Ami igazán tetszett, hogy tényleg nem voltak görcsösek, nincsenek kifacsarva mint az előző döntőjükben. Találgatni felesleges de ha így összeáll holnap is a védelem akkor bármely csapatnak beletörhet a bicskája a Győrbe.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
Ha lazák tudnak maradni és nem nyomja agyon őket a tét (ma nagyon úgy tünt, hogy nem) akkor nagyon kemény lesz legyőzni őket. Babonából nem tippelek de képzelheted.......
Egyébként szerintem volt egy kis "hullámvölgyecske" de annyira levették támadásban a Budu-t, hogy alig lehetett észrevenni......
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
Úristen jól látom, a Vardar lemészárolja a románokat? 23 perc után 10 fa közte???
....már 11.....
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
válasz f(x)=exp(x) #3477 üzenetére
Nagy mecss lesz!
-
mefistofeles
addikt
Senki sem nézi ezt a nagy BL döntőt?
-
mefistofeles
addikt
Most biztos sokan megköveznek de nekem Tomori nagyon kílóg (tegnap is) a csapatból. Elismerve erényeit vagy nagyon görcsösen akar vagy .... vagy kevés ehhez a csapathoz. Ettől függetlenül ha megnyerjük minden meg van bocsájtva csak nyerjük meg........
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
Huh öreg vagyok én már ehhez..... Azt hiszem fel kell feszítenem még egy sört.
-
mefistofeles
addikt
-
mefistofeles
addikt
EZ NEM IGAZ! Nem lehet kicsit figyelni arra a tetkós csajra? (nem lekezelés de most nincs idegem megnézni, hogy kell írni helyesen a nevét)
ÁÁÁÁÁ méterekre senki nincs. Így egyenlítenek.
...most van baj......
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
A retkes kurva faszba, még a hosszabbításnak is örülhetünk.
Nem akarok vészmadár lenni de összeszedettebnek tűnnek........szerintem ezt ne húzzuk Martinra.......
Görcsösek lettünk ahogy egyre közelebb értek. Egyértelműen náluk a lélektani előny. extrák kellenek különben kuka
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
GROOOOOOOOOOT!!!!
-
mefistofeles
addikt
A KURVA ANYÁTOK Görbe nem volt 2 perc?????
-
mefistofeles
addikt
ÁÁÁÁ én ezt már nem bírom. A női csapatsportok fognak a sírba vinni.
Fiatal koromban a MIZO Pécs tett taccsra most meg a Győr........Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
Ez egy komoly önellentmondás....
"úgy gondolom a Győr megérdemelte a győzelmet"
"ilyen látványos tévedésekkel megnyert meccsnek nem tudok annyira örülni,"Akkor te most nem is örülsz?
Leleked rajta, jelentsd fel a bírókat, hátha megváltoztatják a végeredményt.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
Először kezdjük a szubjektív részével.
Nyilván a világ leg pártatlanabb szurkere vagy, mikor egy BL győzelem utáni első két hozzászólásod a részrehajló bírókrol szól...... (felhőtlen öröm)Az objektív rész.
Megint csak megerősítesz abban, hogy az önellentmondás a te közeged."a mutatott játék alapján a Győr megérdemelte a győzelmet"
aztán
"ugyanakkor a látványos és jelentős bírói tévedések....."
Nem tudom, hogy lehet megmagyarázni egy hajszálon kiharcolt győzelmet ha közben "látványos" és főleg "jelentős" bírói tévedések eredménye a végeredmény.A kettő egy hozzászólásban való említése kissé visszás.
Tudom erre is lesz riposztod de részemről annyi!
Én felhőtlenül örülök és büszke vagyok a csajokra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest