Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Josh
tag
Megvettem a felniket. A kérdése a boltosnőnek nem az volt, hogy milyen márkájút kérek, hanem milyen színűt. Nem is ez a lényeg, a márkája Herbert. Erősített küllőket tetettem bele, azt mondták olyat tettek bele, saválló rozsdamentes. Hazahoztam megnéztem a régi és az új küllőket, és a mérete mind a 2-nek 2mm. Tolómérővel mértem. A helyzet az, hogy már a hátsó keréknél vagyok, de eltévedtem az ügyben. A hátsó kerékről le van szedve a fogaskerékegyüttes, de az alatta lévő rész, rajta van az a kattogó, és alatta a láncleesést gátló tárcsa az istenért nem akar lejönni. Hogyan kell azt leszedni? Ha jól láttam, akkor menetes. Ha a leszedendő részt felfelé tartom, akkor az óramutató járásának ellentétesen jön le, nem?
Az én generációm már nem drogozik. Direktbe stimulálják az agyhullámokat.
-
Josh
tag
Nincs itt egy szaki sem, aki tudna segíteni?
-
Josh
tag
Kellene a segítség, mert a bringa szét van szedve,és holnap szükségem lenne rá!
-
bbazsy
őstag
Ahhoz kell spec szerszám... boltba.
..
-
TexT-BoY
addikt
heah lecserélem a randa polar-x-emet egy nagyon brutál caprine dual-ra
isten király a geometria és nagyon jó a szine ráadásul még nekem fizetnek a polar-x-re rája egy 5öst
jah és azt mongyák jobb a caprineHAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Josh
tag
Mennyibe kerül kb.ez a spéci szerszám? Nem egyszerűen menetesen van rögzítve az?
-
B.Kox
tag
Mé' cserélted le, sztem a polar-x nagyon karaly kis váz.
Jah és még mindíg nem regélted el, hogyan is lett a 100mm -es mz comp ból 140mm??!!OO =[][]= OO <---- Bayerische Kraft! BMW rulz! *** „Kizárt dolog, hogy magánemberek computereket akarjanak vásárolni, abból a célból, hogy azt lakásukban használják!” Ken Olson a DEC alapítója 1977-ben
-
TexT-BoY
addikt
csak 130
és ugy hogy haveromnél kivettünk 1rugót 15ös kenőanyaggal benyomattuk a telót, a becsuszószáralat teflonsrpével fujtuk le , aztán a strác nemtom hány elasztometert (meg a rugót széthuzta?) tett még be
sajnos csak az első 2-3napig volt 14cm ( a becsuszoszártol akár 30at is mozoghatna) aztán kicsit koszosabb lett és elfelejtette kimozogni
szl tratósan 13cm-et nyomja ki
polar-x még megvan de modnom nem jó a szinje vagyhát nemtomHAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
B.Kox
tag
Szinre veszel vázat??!!
A haverod nem tudna esetleg valamit tuningolni psylo xc -m en??!!OO =[][]= OO <---- Bayerische Kraft! BMW rulz! *** „Kizárt dolog, hogy magánemberek computereket akarjanak vásárolni, abból a célból, hogy azt lakásukban használják!” Ken Olson a DEC alapítója 1977-ben
-
_Volkovy_
nagyúr
A volt bringám:Bővebben: link
-
TexT-BoY
addikt
majd megkérdem töle azzal mit lehet csinálni
az én telómat azért vetem mert ezt nem csavarja alattam (még) a tárcsa 160as deore
meg mert tudtuk hogy ezt agyon lehet tuningolni
RS -t nagyon vágja ha beszélek megkérdem töle oké?HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
B.Kox
tag
Köszy!
Meg olajat is kéne cserélni már benne, mert már két éve nem volt sztem elég kevés lehet már benne!OO =[][]= OO <---- Bayerische Kraft! BMW rulz! *** „Kizárt dolog, hogy magánemberek computereket akarjanak vásárolni, abból a célból, hogy azt lakásukban használják!” Ken Olson a DEC alapítója 1977-ben
-
B.Kox
tag
És a deore tárcsafék hogy vált be? Most én is egy ilyen beszerzésén agyalok. Habár eddíg avid mechanikusat akartam venni, mer' az egyik ismerősöm szerint az a tuti de viszont drágább is meg az ebike nem árul ilyet.
OO =[][]= OO <---- Bayerische Kraft! BMW rulz! *** „Kizárt dolog, hogy magánemberek computereket akarjanak vásárolni, abból a célból, hogy azt lakásukban használják!” Ken Olson a DEC alapítója 1977-ben
-
TexT-BoY
addikt
-
Josh
tag
Text boy: De ha csak egyszerűen egy menettel van rögzítve, akkor mi a fr@ncért nem jön le? Próbáltam már erőfogőval, csőfogóval, francakulccsal. A környékemben egyátalán nincs ilyen jellegű szerelő. Mit kell ezen ennyit vacakolni. Lecsavarom a régi kerékről az alsó részt, átteszem a másikra, rá a fogaskerékházat, megszorítom és kész. Nem?
Mennyibe kerül egy ilyen kulcs? Vagy vegyek inkább egy új hátsó fogaskerék szettet?Az én generációm már nem drogozik. Direktbe stimulálják az agyhullámokat.
-
bbazsy
őstag
Deore tárcsaféket veszek énis, csak hát 160as tárcsa...
+10k -t meg sajnálok a 200as tárcsára, pedig...
Milyen olaj, vagy miazhogyaz ? Ezt nemvágom...
-
TexT-BoY
addikt
jaaaah
szvsz te kazettás agyat vettél és menetes a fogaskoszorud (vagy forditva)
szal akkor bocs én azthittem be kell füzni a kerekedet...
egy olyan fogo frága... nagyon drága
nekem haver hozott 200as tárcsákat csak é nemtudom ő meg nem ér rá most felrakni
[Szerkesztve]HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
B.Kox
tag
Nah igen nekem is ez piszkálja a csőrömet, olyan kis ''csumpi'' az a 160-as tárcsa.
Az olaj még a telómra vonatkozott. Nehogy beolajozd a tárcsát , mert csúszni fog!OO =[][]= OO <---- Bayerische Kraft! BMW rulz! *** „Kizárt dolog, hogy magánemberek computereket akarjanak vásárolni, abból a célból, hogy azt lakásukban használják!” Ken Olson a DEC alapítója 1977-ben
-
B.Kox
tag
Nem egészemn értem, hogy miről beszélsz, de ha jól vágom akkor menetes fogaskoszorúd van, és az rát ud úgy rohadni a menetre hogy le se lehet venni, és akkor mehet a kukába az agy is!
[Szerkesztve]OO =[][]= OO <---- Bayerische Kraft! BMW rulz! *** „Kizárt dolog, hogy magánemberek computereket akarjanak vásárolni, abból a célból, hogy azt lakásukban használják!” Ken Olson a DEC alapítója 1977-ben
-
bbazsy
őstag
200as tárcsát ~10 körül lehet kapni,
hozzá hayes adapter ~5.
telóba az sűrű, enyémbe 5-ös vagy 7,5-es lesz...
bár belseje más mint tiédnek ;)..
-
TexT-BoY
addikt
igy van... nekem a tárcsát nem kelett megvenni de a srác ''legombolt'' rolam 10k-t a két fékhez valami alkatrészért ezekszerint az adapter volt
nekem is 5ös volt gyárilag de az első menet után 15ös lett vajpuha (nemtom hogy mennek a számozások nekem 15ös jól megy montain telóhoz valót vettünkHAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
B.Kox
tag
ÉN ÉRTEM hogy a telóra gondoltál, bbazsy volt aki nem vágta hogy jön a képbe az olaj. Azé hülyének ne nézzé vazze.
[Szerkesztve]OO =[][]= OO <---- Bayerische Kraft! BMW rulz! *** „Kizárt dolog, hogy magánemberek computereket akarjanak vásárolni, abból a célból, hogy azt lakásukban használják!” Ken Olson a DEC alapítója 1977-ben
-
Josh
tag
Meg tudnátok mondani, hogy amit vettem Herbert felnit, az jó-e és mit jelent az, hogy erősített küllő? Sok volt a felnikért a 5900 forint?
-
B.Kox
tag
Herbert??!! Soha az életbe nem hallottam még róla! Az erősített küllő sztem meg a vastagságra vonatkozhat a szabványos 2mm helyett 2,2mm, de lehet hogy rosszul tudom.
OO =[][]= OO <---- Bayerische Kraft! BMW rulz! *** „Kizárt dolog, hogy magánemberek computereket akarjanak vásárolni, abból a célból, hogy azt lakásukban használják!” Ken Olson a DEC alapítója 1977-ben
-
B.Kox
tag
Hebert??!! Soha az életbe nem hallottam még!
Az erősített küllő sztem a vastagságára vonatkozhat, a szokásos 2mm melyett 2,2mm, habár lehet hogy rosszul mondom.OO =[][]= OO <---- Bayerische Kraft! BMW rulz! *** „Kizárt dolog, hogy magánemberek computereket akarjanak vásárolni, abból a célból, hogy azt lakásukban használják!” Ken Olson a DEC alapítója 1977-ben
-
B.Kox
tag
Elnézés a duplikált hozzászólásért, mostanában elég furcsa dolgokat művel a gépem(az elöbb nem akatrta elküldeni a hsz -t), de lehet hogy csak én vagyok béna.
-
bbazsy
őstag
Fuuu, most voltunk kinn pályán, 3tól 8ig.
Lefele még OK, lehet neki rúúúgni, de feltolni...
Ááááh, nagyon elfáradtam
Kész, végem van.. ;)..
-
bbazsy
őstag
eladó egy XT-ritchey-sapim kerék szett, nagyonjó áron
..
-
TexT-BoY
addikt
olvad el az aláriásomat
megvan az uj gépem
a caprine nagy szar volt elkezdtem keresgélni bikemagoldalon volt hirdetés elmentem cseréltem) 5k-m bánta
meg az e-biken rendeltem 2db XT féket
eredmény: ISTEN KIRÁLYHAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
B.Kox
tag
Vazze te olyan gyakran cserélgeted a binyiglieidet, mint más ember a zokniját!
-
-
bbazsy
őstag
Eeeeej, haaa
Nemgyenge a masina...
Most úgynézki, h leadom ebikeos 60k -s rendelésem, és jövő hét közepére összeáll brinyó
Hogymilyen lesz akkor ???
Hmmm...
P-x
DJ2
Deore hidr. fék
WTB Dual Duty kerekek
Hussefelt Team DH m.block- DH 38T h.kar - DH láncterelő
Hussefelt stucni - Bike+ kormány [ 710 mm ]
WTB Timberwolf - Motoraptor
Fi'zi:k Nisene
Sokkal nemmaradtam le, naaa..
-
bbazsy
őstag
Jameg, ha hozzárakjuk, hogy ezek 70-80% -a új lesz, akkor...
..
-
TexT-BoY
addikt
ejj ha
e-bike rula kurva jóó hely
megrendeltem északa másnap délután hozták is (lehet benne volt az is hogy 120k-ért rendeltem?!
ű
hm:
Kona Stuff (SX)
marzo Droop-off COMP
XT hidraulikus fék (3k volt a külömbözet a sima deore között hülye aki nem ezt veszi)
Dual track Zoogie agyak
stimmel: Hussefelt Team DH m.block- DH 38T h.kar - DH láncterelő
Hussefelt stucni - kona kormány és markolat (tudod a virágos nagyonjóó)
Continental Diesel 2.5ös
KONA ÜLÉS
nekem addig lesz ez amig elnem használom ( 1-2-3év)
sajnos a viszmajor keret efogyott
240.000Ft a vége a biznicelgetésnek
szegény csávó aki cserlt velem caprinre 5k ráfizuval (én neki)
majd szigya mutert amiért ekkora marhavolt jah bontatlan ''0''km-es a vázamHAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
bbazsy
őstag
Hmm, conti dieselen gondolkodtam énis, de oldalbütykei nem tűnnek túl bíztatónak...
előre a timberwolf majdnem 100%, azt eddig csak dícsérték, hátulra kéne néznem valamit, ami belefér még a régi polar-xekbe, szal 2.5 sztem ki is lőve...
Lejtőzni, Dualozni kéne 1.sorban, ezt már nemfogom városba elhasználni...
5let ?..
-
bbazsy
őstag
ez már bíztatónak tűnik:
Bővebben: link
a HÁTSÓ !!!!..
-
-
bbazsy
őstag
izé, ne aszfalton tartson, hanem lefele
aszondod jolesz diesel hátulra ?
[Szerkesztve]..
Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Androidos tablet topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest