Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
bbazsy
őstag
Hát igen
Akinek van pénze az előbb vesz gépet, utana probal megtanulni,
Akinek nincs, az meg megtanul és utana vesz gépet
Az utóbbi fog megtanulni..
-
ernokecske
csendes tag
Én speciel abbahagytam a DS-t, triált és a montizást úgyahogy, mivel méregdrága!
-
gery03
senior tag
Csak úgy megemlítem, hogy a mali python váz igenis jó triálra. Több ember is ismerek, aki azzal kezdte, mert olcsóbb volt, mint egy triálváz. Van aki még mindig azzal nyomja. Nem aztmondom, hogy triálgeometria, de használható, és tanulni lehet vele. De csak merev villával! Telóval mennyé amcsiba.
-
bbazsy
őstag
De ha szar géppel megtanulsz...
Van egy haverom, valami wheelerrel kezdte, most egy 20'' monty -nál tart, és elég durván keni..
-
bbazsy
őstag
Jo, de nem arra lett tervezve...
3900es volt asszem...
-
Integra
titán
egy Wheeler 9900ZX-em van
ProGram3 7005 Easton váz
full Shimano XT, kivéve a Sugino hajtóműt (ezt akarom XT-re cserélni)
Rock Shox Judy XC teló
Ritchey Vector pro rail nyereg
Mavic 217 SUP felnik, WTB Velociraptor 2.1 gumik
HOT nyeregcső, kormány, stücni
SPD racing pedál
és persze az elmaradhatatlan CatEye villogó elöl meg hátul,meg egy kis computer
ez egy profi verseny CC-s gép, de triálra teljesen alkalmatlan...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
-
Integra
titán
OCLV
csek disz áut: Bővebben: link
karbon váz, ennél erősebb, könnyebb, jobb nincsen, ezt csak a TREK tudja.
vadászrepülőgépek szerkezeténél használják ezt az eljárást amivel ezek a bringa vázak készülnek. valami őrült komoly cucc.
ezen az oldalon meglehet tundi mindent az OCLV technológiáról. már amit... hadititok...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
ez az álom bringám:
Bővebben: link...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Starsky72
addikt
szevasztok
a kormányfej méretét a két középponttól mérik vagy az anyag két fizikai végétől?...minden szép és jó, márványszemű angyalok, ház és luxushajó...
-
bbazsy
őstag
2 középponttól sztem
..
-
bbazsy
őstag
TexT-BoY:
1. Kerék meglesz ? Jólenne
2. Nemtudsz esetleg szerezni Sherman Flicket eladót?
3. Leírnád pontosan mit csináltatok telóddal ?
Köszi..
-
TexT-BoY
addikt
nyah
1: SAPIM + NOVATEC + Single track =10.000FT v.
2: minyá jöna csávó aki ilyen guru vagy mi a fene megkérdezem
3: a telómmal a következő történt: 1rugót kivettünk , 1rugót elvitünk köbányán egy csávóhóz aki széthuzta a rugót (3cmel) , és ilyen teflonos sprével bőven fulytunk a becsuszószárra... , aztán olyajat cserélt a csávó és tádám a 65kilóm alatt mozog minazállatHAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
bbazsy
őstag
novatec -ről kéne valami link, hogy milyen
mennyi idős, milyen állapotban van ?
Most meek aludni, holnap leszek, addig sherman -t meg ezt ird le pls..
kossz
Joéjt..
-
StoneBridge
senior tag
Új fék(rendszert) készülnék venni, a mostani halálos.
Promax 160mm-es tárcsa (bowdenes), sok állítgatás után is arra jutottam, hogy a fékerő hatékonyságát nem tudom növelni, egyszerűen szarul van megtervezve az egész rendszer.
Lejtőknél, ha kellene egy erősebb fék, ez nem fog meg. Pedig a ~75kg-mat még soknak sem lehet mondani.
Bővebben: link
Itt egy link róla, 3/3. darab lenne.
1. Mennyiért tudnám eladni ''cakumpakk''?
2. Milyet lenne érdemes venni? (maradnék a tárcsánál, de lehetőleg kerülném a mechanikusat; bár tudom, hogy van abból is király darab)
Akár használtan is jöhetne valami hidr...
Milyen árban vannak, honnan érdemes.
Most ennyi.
5leteket előre is köszönöm!Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
StoneBridge
senior tag
válasz StoneBridge #178 üzenetére
Vagy mégis ''hozzam ki belőle a maximumot''?
Szegény fék már elkopik, annyiszor dirib-darabjaira lett szétszedve.Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
B.Kox
tag
válasz StoneBridge #179 üzenetére
Serintem ezt vedd: Bővebben: link
OO =[][]= OO <---- Bayerische Kraft! BMW rulz! *** „Kizárt dolog, hogy magánemberek computereket akarjanak vásárolni, abból a célból, hogy azt lakásukban használják!” Ken Olson a DEC alapítója 1977-ben
-
StoneBridge
senior tag
Egy up, és...
...valaki segítsen egy megközelítő ár megszabásában, a következő cuccokat szeretném eladni:
2 tárcsafék; rotor, motor, munkahenger, agyak (formula disc), fékkar (alivio), bowden. Tehát úgy az egészet.
Köv. rendszerről lenne szó: Promax Mechanical Disc Brake Kit DSK-710
Bővebben: linkMarx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
TexT-BoY
addikt
válasz StoneBridge #182 üzenetére
szerintem vegyél 1 deore Hidraulikus féket nem fogsz csalodni...
24e Ft cakk pakk (tárcsával meg mindenel...
tutkó fék és pikk pakk megfog
Bővebben: linkHAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
-
TexT-BoY
addikt
válasz Starsky72 #191 üzenetére
te én szerinted hogy megyek fel??
amugy akkor is utálom a gramm huszárokat
jah és nemcsak lefele döngetek mert sulibajárok , meg jobbra, balra meg mindenhova biciglivel megyek
és a biciglim 14kiló .... nemtom mit számit az az 1-2deka
amugy ha jó féket akarsz gondolom CC-re akkor vegyél Avid V-féket anyiért mint amenyiért tárcsát vennél és olyan rohadt hönnyü és JÓ féked lesz minazállatHAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
bbazsy
őstag
Jameg kerekekről írhatnál bővebben, köszi )
..
-
Starsky72
addikt
válasz TexT-BoY #192 üzenetére
hát mondjuk feltolod, felviszed verdával vagy v.mi tömegközlekedéssel
de szerintem ezen behalnál: Bővebben: link
és még mielött félreérted, bírom a DHsokat, sokszor leállok nézni őket, mert némelyik nem semmi, hogy mit művel, szal merész gyerek mind1ik...minden szép és jó, márványszemű angyalok, ház és luxushajó...
-
bbazsy
őstag
mondtam, de nemakarja odaadni
kell valami fék, ez megis érné, de...
SZEREZZ NEKEM FÉKET..
-
Starsky72
addikt
válasz TexT-BoY #197 üzenetére
nem érted, nem csak az olaj számít, hanem összességében minden. Az olaj pár deka,(vagy mittomén mennyi, mert nem írtad meg) de egy könnyebb felni, kormány..... mind X deka, amiből már kilók jönnek ki, szal sok kis ''gramm'', érted
Amúgy én most nem akarok féket cserélni csak abban a tudatban voltam, mivel tárcsával nem foglalkoztam, hogy azok elég nehezek, erre nézem az ebike-on amit ajánlottál az embernek és ott látom, hogy relatíve elég könnyű és csak meg akartam róla bizonyosodni, hogy tényleg így van-e, ezért kérdeztem rá....minden szép és jó, márványszemű angyalok, ház és luxushajó...
Aktív témák
Hirdetés
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest