Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximum1
őstag
válasz leroyclub #160905 üzenetére
Nem a bicajjal van baj.
Első hét: napi 3x10 guggolás saját testsúllyal és 3x10 fekvőtámasz, ha utána is nehéz akkor gyere vissza.Am. ha jól látom ez egy SS gép, vagyis nincs rajta váltó, és még kontrás is, a hátsó fogaskereket kell nagyobbra cseréltetni, kb. 20 fogasra, nem tudom mi van most ott.
Könnyebb lesz tekerni de előbb eljön a vége, de gondolom nem akarsz versenyezni.[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz leroyclub #290295 üzenetére
Dechatlonbol ilyen kerettel ezt szoktuk ajánlani , ez egy jól felszerelt gép, jobban néz ki mint képeken, ha teheted menj el nézd meg.
Újban sajna nem olyan sok az a 300 más gyártónál még mindig durva árak vannak.
Vagy kinézel valami használtat a bolhán, jofogáson, marktplészen, bárhol, belinkeled és valaki megszakérti.
Hobbinak marad a bringa fenntartása, tudunk ajánlani lánc cserélgetést 100 km-enként, waxolás 150km-enkén, teljes generált 300km-enként, még a kádban fürdetés is jó buli.
A fennmaradó összegből vehetsz egy jó navigációt és azzal is bekerülhetsz a naviparások klubjába hobbynak tudom ajánlani ezt is.
Elődje van az alzába, nem tudom ér e ennyit, valaki megírja.[ Szerkesztve ]
-
Lacko32
tag
válasz leroyclub #290373 üzenetére
Ha már Győr, pici idő ráfordítással tudsz spórolni. [link]
Ha veszel egy pályamatricát, megtankolod a kocsit olcsóbban jössz ki.Isten egyik prototípusa vagyok, egy csodálatos mutánsa egy olyan valaminek, amit soha nem akartak kipróbálni sorozatgyártásban. Túl bizarr, hogy éljek, túl ritka, hogy meghaljak.
-
Piftuka
veterán
válasz leroyclub #290373 üzenetére
Egy tipp: Ha használt bringákat is nézegetsz, akkor szerintem érdemes itt is körülnézni: [Bringabarát]
A vállalkozó Németországból hoz be bolti bemutató darabokat (vannak időnként gyári új példányok is), és alig használt, váráslásba beszámított bringákat.
Rendszeresen megy áruért, a meglévő készlet is pörög, szóval érdemes érdeklődni.Amennyiben Győrött laksz, azért szvsz Fejér Megye nem a világvége onnan. (Mielőtt lejönnél, mindenképpen hívd fel időpont egyeztetésre!)
Én a Google-ban keresgélve találtam rá a boltjára, és nála vettem meg a csodás kis "Stevens 6X" cross trekking bringámat.
"Aquila non captat muscas."
-
Lacko32
tag
válasz leroyclub #290389 üzenetére
Hirtelenjében én sem tudtam difit tenni aközött, amit küldtél, de ez mtb inkább, amit küldtem. Bár a kritériumoknak “nagyából” megfelel.
Isten egyik prototípusa vagyok, egy csodálatos mutánsa egy olyan valaminek, amit soha nem akartak kipróbálni sorozatgyártásban. Túl bizarr, hogy éljek, túl ritka, hogy meghaljak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest