Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
válasz Maximum1 #289463 üzenetére
ott lehetséges (míg bp-en éltem, nem tekertem, azóta szerintem több bringás is van), de itt békés megyében azért pár naponta el akarnak csapni itt városon belül, mert balfaszok vagy ugye az erősebbnek jár az elsőbbség, országúton meg kb minden 8-10. autós kicentiz.
#289465 Hasaggymeg
nem kétséges![ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Khelben
nagyúr
Én is úgy érzem, hogy jobb a helyzet, mint 4-5 éve volt. Ennek ellenére inkább átküzdöm magam azon az 1 km földúton Ausztriába és ott tekerek. Nagyon messze vagyunk még tőlük (ebben is).
Főleg azzal van baj, mikor az autós azt hiszi, hogy a biciklis szabálytalan és ezért feljogosítva érzi magát arra, hogy veszélyeztesse. Klasszikus példa: lakott területen járda kinevezve kerékpárútnak, rajta térkő, üzletek ajtaja oda nyílik, gyerekekkel, kutyasétáltatókkal van tele. Az úttesten lekopott a kerékpáros nyom jelzés, ezért az autós dudál és lecentiz, hogy menjek a bicikliúton. Múltkor elkaptam az egyiket, kérdeztem, hogy mégis miért dudál, teljesen szabályos voltam. Mert feltartom. 3 másodpercre, amíg elmegy a szembejövő. Szóval vannak, akik teljesen elvesztik a realitásérzéküket az autóban és képesek másokat veszélyeztetni (ami bűncselekmény, ezt is kevesen tudják) pár másodpercért és azt hiszik, joguk van hozzá.
-
chubby2o6
senior tag
Köszi , pirosból ezen már van annyi, amennyi kell . Igazából a másiknál is elkezdtem a "pirostalanítást", már megvettem a fekete nyeregcsőbilincset, gyorszárakat, balhajtókarfelhúzóakármit, szal azon se maradt volna ennyi piros. Csak aztán közbejött a Wilier
Még nem tudom, mihez kezdek a másikkal, igazából kvára nincs szükségem két bringára, egyet is nehéz tárolni. Eladni nem nagyon akarnám, tekintettel a 26-os mivoltára, csak kótyavetye áron menne el, szal egyelőre marad.#289480Kro Köszi , igen, a gumiknál figyeltem, hogy jó helyre kerüljenek a feliratok, különben valami helyi árgusszemű tuti kiszúrta volna
Én csak bal oldalról tudok fel/leszállni, a bringát is ennek megfelelően szoktam letámasztani, ezért vannak a nem-hajtásoldali képek, de ígérem, legközelebb figyelmesebb leszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - ÚJ drón, garanciával
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest