Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Ha elsődlegesen navigációra kell, akkor szerintem az 530-assal nem leszel maradéktalanul elégedett. Navigációra a Karoo a legjobb, de Garminból is a felsőbb szériák kellenek hozzá. De persze ha kellenek az edzőprogramok, akkor lehet értelme a kompromisszumnak.
Én biztosan megvárnám a Karoo3-at, elvileg pár hét, és érkezik. Ha az akkuidő jelentős előrelépés lenne, akkor az a legjobb vétel, kivéve, ha valakinek fontos az edzésprogram.
Amúgy ha azt hiszed, hogy a navigációnál elég ha valamit felrajzol a képernyőre, akkor majd meglátod, hogy mennyire idegesítő, amikor benézel egy letérést, vagy hasonlót. Még a Karoo-nál is, aminél nagyon jó a térkép és az azzal kapcsolatos kezelés, simán előfordul, hogy rosszkor vagy rosszul fordulok el. Oké, országútisoknál más a helyzet, hiszen ott az út adott. De amikor kerékpárúton visz, ami az út valamelyik oldalán vezet, aztán át a másikra, aztán kicsit balra, és át az út alatt, majd ott rögtön kétfelé ágazik, vagy a körforgalom, amibe 6 út torkollik, és hasonlók.
[ Szerkesztve ]
-
(ex)Cat
senior tag
Ha nem kellenek a kiegészítők, akkor 80e-ért tudsz újat is venni az 530-ból. De ha kell speed sensor, miegyébb, akkor többre jön ki. Mondjuk én inkább rendelnék ANT+-os dolgokat kínából, olcsóbb, nem rosszabb.
Nekem most 530-am van, teszi a dolgát, de ha most vennék, inkább lenne 540 már csak a type-c miatt is,. mert k.ra utálom a micro USB-s szarakodást. Emellett van pár új dolog, amit csak az 540 tud - pl. climbpro - szóval emiatt is. Aztán hogy ezek megérik-e a felárat.. ? Elnézve a marketplace-es felhozatalt, inkább vennék sima 540-et 110e-ért, mint 100 körül bundle 530-at.
[#289176 f_sanyee]
Ez így igaz. De az Explore2 szerintem nem igazán praktikus. Persze nem rossz készülék, de nagyon gyenge - számomra - az üzemideje. A többi limitáció mondjuk nem zavarna benne, de ez nálam kizáró ok volna.
Szóval összességében én az 540-et venném, bár ha egyszer rászánom magam, hogy lecseréljem az 530-at, lehet visszatérek az érintő kijelzős 840-hez. Menet közben nekem kényelmesebb lapozgatni a kijelzőn, mint gombokat nyomogatni.[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
En is az 540-el szemezgetek, pár hete 125 ezer ft volt euronics-ban es talán ipon-ban, most újra 152e, talán pár hét-hónap es ujra lemegy 120 korulire, szerintem megéri a + uzemido miatt(sőt ultrára eleg a battery saver mode, nem ott kell komokat menni, (most mas egyeb extra funkciok nem jutnak eszembe)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest