Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz Hasaggymeg #286047 üzenetére
"az amúgy is csak borult időben, sötétben, vagy árnyékban mérhet reális értéket, ha kicsit is süti a nap a mérés elszáll és egyik hőmérő sem mér valós hőmérsékletet."
Nem tudom, hogyan oldják meg, nekem eddig az összes autómban tökéletesen működött a külső hőmérő, az edge is kb ugyanezt a pontosságot hozza. Valószínű, hogy szoftveresen okoskodnak a mért értékkel valamit, de a fene tudja. Mindenesetre ha megnézem az appomat a telefonon, szinte mindig ugyanannyit mutat, mint az edge hőmérője az adott pontra. Jó, +/- 1 fok eltérés lehet, de az meg bármitől is lehet, meg nem is számít. De ilyen 5-10 fokokkal (de aká 2-3 fokokkal) mellémérés, meg felületi hő mutatása, ha tűző napon van, ilyen abszolút nincs.Óránál amúgy más, de ott ugye a kezed testhője, meg a ráhúzott ruhaujj miatt mutat néha teljesen mást, mint a valós.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
arcitec
addikt
válasz Hasaggymeg #286047 üzenetére
Ja azt nem írtam, hogy nem 1-2 fokról van szó, az nyilván bakfitty. De 30 fok és a 23-24 fok az azért nem kis eltérés. példa 2023.09.08. max hőnérsékletre adott 42 fokot átlagra 31 fokot. A Tempét eddig csak futásra használtam, szóval majd az idényben fog látszani mennyire nagy eltérésekkel mutatott. Nyilván egy megfelelő helyre kel felrakni, hogy ne a tűző nap érje, akár...
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- DJI FPV Drone ÚJ szett SOHA nem használt 0h repülési idő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest