Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
válasz Toobee #276464 üzenetére
Nekem Suito-T van, 3*8as bringával. Vettem a sorhoz egy 1.85mm-es hézagolót. Hibátlanul vált, semmit nem állítottam utána, ha beleteszem a hátsókereket a bicóba, akkor sem kell állítani semmit. Alátétből ugyanez van amit linkeltél, nem nagy cucc, hangot ez nem tompít. Abból az izzadság felfogóból pedig decás van. Járt hozzá egy kulacstartó is, azt mondjuk nem használom.
Szóval a 7 sebesség már lehet, hogy necces, de lehet jó lenne a nyolcas sor a 7 sebességeshez is.
-
Csokicsibesz
tag
válasz Toobee #276464 üzenetére
Én aprón lőttem a Diretót még tavaly, szóval szerintam az érdemes nézegetni. Igazából ha újat akarsz venni akkor lehet zwift hub éri meg a legjobban, mert ahhoz van egysebis megoldás és onnantól igazából már nem kell mást szerelni.
De Te is tudsz egysebis megoldást csinálni, Zolkow-nak így van megcsinálva, a részleteit Ő tudja leírni. ERG mód miatt igazából tudod vezérelni a görgőt (akár head unittal is, legalábbis a Garmin tudja). Ha meg Zwift és társaiban gondolkodsz, akkor ott a görgő vezérlését teljes mértékben a program intézi.
Ha ugyan úgy akarod használni a fokozatokat, mint a rendes bringán akkor kell egy kis játék hátul, végig kell játszani milyen spacer kell a sorra, meg lehet kicsit állítani kell a váltón. De egyébként be lehet lőni teljesen jóra.
Ha Shimano HG sor a 7-es, akkor az kompatibilis lesz a görgő HG sorával is a spacer egyedül a kérdés.Szerintem nem kell túlgondolni a matracot, veszel egy sima pár ezer ft-os fitness szivacsot az izzadságnak, a görgő alá meg beraksz egy mosógép alátétet és kész a dolog. Én ezt tolom lakásban, a mögöttem lévő szobában alvó gyerek nem kell rá fel. Ha jól be van állítva, akkor csak a lánc futását hallod és ennyi. Az izzadságot meg letörlöm magamről egy törcsivel, nincs fancy kifeszítős valamim, mondjuk a Triban bírja .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest