Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz Ringman #243800 üzenetére
Nem zavarja a combom, a korábbi na az vágta rendesen. Pedig az leskenyebb volt.
chubby2o6
Nem, az smp még anno próbáltam nem jött be - arra írtam.Fékezéssel kapcsolatban: most megtesztelgettem kicsit. Ha egyszerre fogok az első és hátsó fék re akkor a hátsó fék minimális fékerő nél is állóra fogja a kereket De ha csak a hátsó féket fogom értelemszerűen akkor nagyon minimális ami időre állóra fogja úgy van beállítva. El nem tudom képzelni akiknek hidraulikus über fék jük van Mikor egyszerre ráfognak pánikosan elől hátul ne fogná állóra hátsó kereket...
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz Ringman #243800 üzenetére
Részben ezen korábbi a beírásod alapján elgondolkodtatott, valóban így tekertem újabban ahogy írtad. Ülőcsont nem előredől, hanem viszonylag függőlegesen tart, és a gerincel görbültem jobban. Elképzelhetőnek tartom hogy ez okozhatott rendellenes dolgokat a csípő forgónál erőltetés hatására, más pozicióban van. Most engedtem pár fokot a nyergen előre (kézre nehezedő nyomásnövekedést elkerülve), ülőcsontal jobban előre dőlve tekerek. Meglátjuk mi lesz az eredmény. Nyereg magasság sztem rendben van. Lehet eleve rossz volt a feltételezés hogy ezt a fajta nyerget is totál vizszintesbe kellene állítani...na mind1 megyünk így vele aztán kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest