Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Runner_fxr
Ármester
Azért én már láttam pár érdekes vázat a gepidánál, még a 700 ezer ft-elektromos trekkingből is akadt pontatlan fékkonzolos váz, meg repedtet is láttam jó párat. De a trekkingben amúgy még egész jók tudnak lenni. Bár ezzel a kiváló ár érték aránnyal vitatkoznék. A Bergamont Sponsor trekkinget jobb áron tudtuk adni mint a hasonló felszereltségű Gepidát, és azért a kettő között van minőség beli különbség. Bergamontból még se repedtet se pontatlant nem láttam! A gepida mtb kerékpárok meg számomra a vicc kategória. 10 éves geok, jó drágán. A 29”-es gepida ruga az egyik legszarabb 29” volt amin valaha ültem! Mint egy parasztketékpár, kb annyi sportosság volt benne. Az gepida asguard ebike is kb a legrosszabb választás a kategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Nekem is tetszenek,még azzal az egyedi hajlítással is.
(#131723) Runner_fxr...van a Gepidaban is olyan Schwinn-Csepeles beütés,hogy vannak (voltak) jó és nagyon sz@r kerékpárjaik is. Ez amúgy számomra szinte érthetetlen,hisz a geo nem titok,szinte csak le kellene másolni valamelyiket és legyártatni távol keleten,ugyanott ahol mindenki más.
(#131725) belaazallat...miért szerintük a tavaszi napéjegyenlőségkor mi van,ősz?
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest