Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hasaggymeg

Topikgazda

válasz chubby2o6 #116060 üzenetére

Bár ez nagyon témán kívüli,ráadásul erős indulatokat gerjesztő téma,annyit azért leírok,hogy sehol a világon nem szeretik azokat akik a törvényes rendet kérdőjelezik meg,akármilyen is legyen az a törvényes rend.Lásd pl. Assange esetét,mely bár nem pont ilyen,azért pontosan megjelöli azt a határvonalat ahol a demokrácia véget ér...mindenhol a világon.Tomcat nekem is rokonszenves,hisz próbálja elvégezni azt amit az általunk fizetett intézmények nem hajlandóak,de látod amint kilép a hatalom által megszabott keretekből,vagyis nem a megszokott (mellesleg elég sz@r) úton próbálja rendőrségi,bírósági stb.ügyeit intézni,magát az intézményeket,azok képviselőit bírálva,támadva,annak hiányosságaira hívva fel a figyelmet,public enemy No.1 lesz a mindenkori hatalom szemében...még Geréb Ágnes jutott eszembe,szerintem az ő esete is hasonló,még ha nem is éppen az állam ítélkező/végrehajtó szerveivel is áll szemben.

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

• Runner_fxr

Ármester

válasz chubby2o6 #116060 üzenetére

Ebbe tényleg nem szeretnék jobban belemenni, mert ha leírnám úgy tényleg a véleményem a balliberó oldalról, meg úgy az egész politikáról, akkor kapnék egy jókora kitiltást. Nem akarom én Orbánt védeni, mert bírálni lehet őket is, de ami ma megy az EU parlamentnek nevezett kuplerájban, az minden csak nem törvényes rend meg demokrácia és hasonlók! Tudom, hogy nagy divat Magyarországba minden oldalról belerúgni, hogy itt aztán minden szar, meg diktatúra van, meg semmi sem működik, de azért érdemes lenne végig gondolni, hogy mit művelt a balliberális "elit" az országgal és honnan kellet visszahozni az országot. És azt is érdemes megnézni, hogy miféle ámokfutást végeznek a liberálisok szerte Európában!

(#116062) Hasaggymeg: Van benne igazság!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés