Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
tzimash
őstag
Végre valaki ment is, nem csak középcsapágyat "szerel"
Nekem is megvolt az idei első komolyabb (értsd: 50km+) túrám. Lehet kicsit korai volt még, mert úgy érzem kicsit szétcsaptam magam, ráadásul mennem kell éjszakára dolgozni
A nehezebb emelkedőket így is kihagytam, okosan szinte megkerültem a Velencei-hg-t.
Össztáv: 61,2km
idő: 2h49m
átlag: 21,8km/h
szint: 250mRengeteg bringást láttam, de főleg csak a tó körül, errefelé az a "mainstream" útvonal.
Láttam egy családot Pákozd és Sukoró között az úttesten max 6 éves forma kisgyerekekkel, apu elől, anyu hátul, közöttük meg a 2 lurkó... hát nem tudom, én nem merném ezt megtenni, meg talán nem is szabályos. -
Hasaggymeg
veterán
Nem beszorultál,hanem nem tudtad megelőzni,mi? A dunakesziek még olyan kerékkel is előtted járnak!
(#754) tzimash ...még mindig jobb mintha a gyorsétteremben zabálnának,úgy tanul a gyerek.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
rétisün
veterán
"Megjött a tavasz, megjelentek a "jóidőbringások", "
ez így igaz sajnos, és általában lesz**ják, hogy más is bicajozna az adott útszakaszon. egyszerűen nem tudnak egymás mögött menni egy picit se, és már ketten képesek elfoglalni egy egész járdát/kerékpárutat (mondjuk a gyalogosok se maradnak le tőlük területfoglalásban )
a legjobb a biciklizni még alig tudó, de azért bőszen tekerő kisgyerek, egymaga elfoglalja az egész helyet. és persze a szülők lennének a legjobban felháborodva, ha minden igyekezetem ellenére se bírnám kikerülni a kölyköt.ezért gondoltam arra, hogy bizony veszek csengőt még az outira is (persze a legkisebb, leggrammániásabbat, még ha ki is gyógyultam )
(#759) KaraDani: ez az, sör!!! majd elfelejtettem, be kell tennem a hűtőbe, lassan nem elég hűvös a spájz/kamra, ki hogy ismeri.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest