Hirdetés
Aktív témák
-
fidig
tag
Szobabiciklin tekertem fél órát... 14 km jött össze...most egyenlőre ennyi elég volt, hiányzott a természet
A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
fidig
tag
Most jöttem meg a dél-alföldi pihenésből és jó élményekkel... nemcsak a látnivalók miatt, hanem mert tele van minden kerékpárúttal... főleg Szegeden minden... jó volt látni...picit úgy éreztem, hogy ahogy közeledünk Bp felé, egyre kevesebb van...de azért így is jó volt látni, hogy arrafelé mennyi van...
-
fidig
tag
Valaki tud egy olyan helyet Bp környékén, ahol mindenféle használt bringával kereskednek, vesznek? Régi bringám el akarnám adni...
-
fidig
tag
válasz Thulcandra #30288 üzenetére
Jó kis kép... nem csodálom, ha ezt mondtad neki
-
fidig
tag
válasz ludsimon #30292 üzenetére
Mint külső szemlélő hozzá szolnék a dologhoz...
Én is úgy véltem, hogy egy "kicsit nem megérdemelt módon" írtál Aesirnek. Véleményem szerint néha elkap még a hév nem rosszallóan mondom...ez egy fórum, mindenki elmondja a véleményét, és az olvasói azok alapján döntenek így vagy úgy...mindenkinek más a tapasztalata, sokan más elvek mellett vannak, el kell fogadni...
Ez is csak az én véleményem, de sztem ezzel nem kell ennyit foglalkozni mindenki úgy tisztítja a bringáját, ahogy jónak látja, az ő felelőssége...A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
fidig
tag
Valaki meg tudja mondani, hogy Esztergom felől Dobogókő(Kétbükkfanyeregig) mekkora a szint?
-
fidig
tag
válasz KaraDani #30598 üzenetére
Nem jó, mert otthon van a bringa, aztán úgyis megyek haza hát tekerek egyet...mondjuk nem mintha bírnám most csak érdekel, elindulok és ameddig jutok... előbb-utóbb csak feljutok majd azt néztem, hogy 16 km... az távra nem sok, de szintben nagyon
-
fidig
tag
Szombat délutáni Dobogókő-tekerés lefixálva
-
fidig
tag
válasz ludsimon #30644 üzenetére
Nekem sem megy, ezért is támadom be a másik oldalról ahonnan sztem jóval meredekebb igaz ott is van 1-2 egyenes, de talán egy kivételével azok is emelkednek folyamatosan de nem számít, jutunk ameddig jutunk, első tekerésnek bőven bátor bevállalás lesz
-
fidig
tag
válasz Thulcandra #30760 üzenetére
Jó képek azért én tavaly tekertem körbe a Fertő-tavat ( blogomban láthatod a leírást is )...
De idén is készülünk egy nagyobb társasággal
Ma én is bringázni akartam menni, de előtte szeretném elvinni egy tavaszi szervízre, mert sztem lenne mit állítani rajta, én meg nem vok szakértő... küllők közül is lazult egy kettő, sőt egy olyan laza, hogy teljesen elképedtem...Meme: hétköznap és hétvégén hogyan vagytok nyitva? közben megtaláltam a honlapon bocs
[ Szerkesztve ]
-
fidig
tag
válasz Thulcandra #30764 üzenetére
Pontosan! Egy teljesen más világba csöppenünk!
Mi most 3 nap alatt fogjuk körbetekerni, mert jönnek kisgyerekek és idősebbek is.
De a Balatont 2 nap alatt fogjuk már várom mindetA remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
fidig
tag
Milyen szép idő van, és mikorra mondanak megint ramaty időt? hát hétvégére...
-
fidig
tag
Gondolkodom egy lámpán, mert tavaly, amikor sötétben mentünk Zánkára, akkor észleltem, hogy sz..t sem ér a lámpám. Ilyenem van.
Túlzottan szétteríti a fényt, és ezért alig látok vele. Egy olyat szeretnék, ami kicsit "pontszerűbben" világít...milyet tudtok ajánlani?A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
fidig
tag
-
fidig
tag
[ Szerkesztve ]
-
fidig
tag
Nem tudom Ti hogyan vagytok vele, de engem rottyra vágott ez az óraátállítás
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Automobilista 2
- Home server / házi szerver építése
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS routerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest