Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Shadow-
aktív tag
Hali!
Eléggé tanácstalanná váltam az elmúlt napokban, úgyhogy ha valakinek lenne ötlete az szívesen várom.
A probléma. Konfigom a következő (volt): ASUS P5B, E6400, 4*1 Gb Kingmax DDR2 800, 8800 GT, két SATA vinyó, 420 W Tagan táp, Win 7 64bit.
Ezzel nem is volt semmi gond, amíg belém nem jött a gondolat, hogy porcit kéne cserélni...
És itt kezdődtek a gondok. Az proc egy E8400 lett. Még a régi procival megcsináltam a BIOS frissítést, hogy minden ok legyen. Ezek után is muzsikált a rendszer. Majd megjött az új proci, beraktam, és Win indítás után BSoD. A Win indult, de 3-4 percnél tovább nem bírta egyszer sem. Gondoltam egy újratelepítés hátha megoldja a gondot. De nem! Telepíteni sem tudok, ugyanis a fájlok kibontása közben állandóan BSoD, az, hogy hány %-nál az teljesen változó. A vicc az, hogy 10 BSoD-ból 8, tuti, hogy különböző, úgyhogy fingom sincs, hogy mire gyanakodjak. Próbáltam másik vinyóval, cseréltem sata kábelt, újra frissítettem a Bios-t, trükköztem a memóriákkal is, de semmi változás. Nem tudom mi lehet a gond!
A poén az, hogy megpróbáltam Vista-val is, igaz, hogy 32bit-es, de az meg csont nélkül mászik fel a rendszerre, és megy is gond nélkül.
32bit-es Win 7-tel még nem volt időm próbát tenni. Arra azért még kíváncsi vagyok...
Lehet, hogy csak a 64bit-es op. rendszer szívat valamiért? Lehetséges ez egyáltalán, hogy 32bit-en jó, 64bit-en meg összeomlik valamiért? Ha igen, mi okozhatja ezt?
Lehet, hogy procival van gond?Én minden esetre kezdem feladni a küzdelmet, szóval szívesen várok bármilyen jellegű tanácsot, tippet!
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen széket vegyek?
- Autós topik
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Flint 2 OFF topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest