Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz alázógyík #31923 üzenetére
"Reggel hat tükörtojással indít, mellé bacont vagy kolbászt eszik, ebédre néhány felvágottas szendvics csúszik le, a vacsora pedig általában egy nagy steak, salátával. Szereti a tonhalat is, de a fehérjeturmixokat igyekszik elkerülni."
Az amcsi testepitok nagy %-a ilyen taplalekkal eteti magat.
En nem mondo, hogy ez jo, de pl itt Londania felhos termeiben ezek salatat esznek salataval, meg csirkemellet, de abbol is csak ovatosan mert "elhiznak"
Hozzateszem senki nem nagy, mindenki csak a keves zsirjara vigyazik...de arra nagyon...es alig edzenek...akkor is csak kettlebell-eznek...marhak
En amikor kicsit jobban toltam neki megettem napi 1.5kg csirkehust, meg minimum ugyan ennyi sulyu fott rizst, vagy krumpli valamit, amit epp tudtam venni-enni.
Mindig csak lestek ram, haaat Te meg mit csinalsz...eszek b.zd meg, eszek......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest