Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz D@ni88 #69000 üzenetére
irigyli a f@szom megkeresem én azt itthon mint amit kinn mások...ez mellett simán kimennék én is, de 1-2 dolog miatt nem lehet, vagyis már nem mennék, de kimentem volna, az meg hogy te a mosogatófijjus dolgot komolyan veszed hát az meg pont a te bajod
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #69009 üzenetére
orbánc miatt nemsoká kivágnak minket az unijóból, ami mondjuk nem is baj, belépni se kellett volna de akkor már nem lehet csak úgy kimenni, akik kinn vannak azok is jöhetnek haza mosogatni...jah bejött egy cinege a szobámba
-
Chaser
legenda
lol beevett a fene egy büdösbankát is, mászott az ablakon meglátta és levadászta, megtartom
-
Chaser
legenda
Matek ddr5 64 bit=ddr3 128 bit. Valszeg a 64 bit alapú pcb-t olcsóbb előállítani, mintha 128 bitest építenének ddr3-mal. 15-20k-s kategóriába bőven belefér, anno igaz volt 256 bit-ddr3 felállás is ennyiért, de egy mai kártya azt a szintet túl is nyomja feleannyi fogyasztással..Ram-sávszél magában nem mérvadó, a számolók száma-felépítése is uo. fontos.
ezeöccá' lesz_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
na elég a b_zulásból, éljenek a szép lányok és a ps
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #69152 üzenetére
az semmit nem jelent melyik városból küldik, szolgáltatók vannak, egyiknek itt éri meg, másiknak ott, akár termékfüggő is lehet, akkut pl most holland postával kaptam, eddig nem is láttam ilyen tracket
szerk: daninet track nélküli csomag gyorsabban jön, éppen elcsípett egy induló konténert, ennyi a titok, amikor későn éppen nem csíp el, mindig a trackeseket veszik előre, ha mellé nem fér normál marad a helyén, plusz nem mindegy az eladó egyáltalán küldi-e egyből vagy két héttel később
ezeöccá' lesz
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
az év eladója még mindig vaker
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #69273 üzenetére
-
Chaser
legenda
le vagyok maradva, uhd tv van már 170k-ért mondjuk ekkora felületen frankó lehet két méterről is
-
Chaser
legenda
dvi/hdmi/dp, valami legyen, persze ha ocsmány paneles a monitor képe akkor kb mindegy hogy analóg vagy digital, akkor max kényelmi szempontból jobb a digital, vagy ha nagy felbontású a panel zaj mentesebb lesz a kép
-
Chaser
legenda
eladódódó 1x4GB ddr3 sodimm notebook am, sandys gépektől felfele használható a chip kiosztása miatt, 4xezeöccáz'
-
Chaser
legenda
TK
-
Chaser
legenda
válasz God Vazzeg #69396 üzenetére
hi, 20V-os lenovo töltő kell? olyanom van centerpines, 90W 4k, 90W autós/hálózati kombi 5k
szerk: ez pm akart lenni, mosmámindegy'
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
van persze, még notebookot se visznek el innen ami kintről lett véve, "ezzel megelőzvén a szürke/fekete importot", mo-i acer szervizről sose hallottam amúgy, gépeket is a csehekhez viszik ki
szerk: ótlandör' 12,7mm sata, olyanom is van-e
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz God Vazzeg #69410 üzenetére
a dvd új lenovo, előlapját lekapod akkor mehet az asusba, ha nincs előlapod az szopacs, max bontásból találsz vgay ebay, de működik anélkül is csak esztétikailag nem 100-as
szerk: Outlander 12,7mm satamámondtam'..nekem ez a szakmám
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #69419 üzenetére
arra születni kell sztem hackeld már meg notera hogy mind a 8 mag menjen 1,5g-n, nem hiszem el hogy senkit nem izgat hogy full mikrolaggmentesen lehetne használni a telót, fizetek is érte ezeöccázat
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #69421 üzenetére
de mennek, csak átmenetileg, akkuidő max pár %-kal csökken, mivel nagyrészt üresben mennek, 3 órát mennek kb, semmivel nem kisebb az akkuidő csökkenése mint néhány maggal, cserébe villámgyors ha csinálok valamit, a másik verzió az, hogy megy 8 mag, de csak 1140-en, ami már kb mikrolagg mentes, de azért ha tudna menni 1,5-öt nem bánnám
-
Chaser
legenda
nagyon kereshet valamit e
-
-
Chaser
legenda
az mekkora már hogy törölni akartam egy privátot 4k hsz-szel és kiállt 503-ra, azóta már belépni se lehet mert 503
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- AliExpress tapasztalatok
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest