Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Untappd lista
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
Aktív témák
-
Des1gnR
őstag
Heló mindenki!
Aki tudna esetleg Kecskeméten munkát és albérletet az plíz privizzen rám és valahogyan megpróbálom meghálálni.
A munka jellege teljesen mind1, jelen helyzetemben nem szabad válogatni.
Albérlettel kapcsolatban is bármilyen lehetőség érdekelhet.Üdv: Des1gnR
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Des1gnR
őstag
GrandeP: Elképzelem, hogy nehéz jó munkaerőt találni, de szvsz 1-2 egyszerű teszttel ki lehetne szűrni a megfelelő embert.
aXXon: Köszi a Petőfi Népe ötletet, még nem hallottam róla, de már ezért érdemes volt beírnom ide.
bartucc: Én tényleg próbálok neten keresztül találni valamit, de legjobb lesz ha elmegyek kecsóra és végigjárok minden lehetőséget.
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Des1gnR
őstag
Oda megyünk szeptembertől páran a gamf-ra és szeretnénk már hamarabb beilleszkedni
-
Des1gnR
őstag
válasz bartucc #4966 üzenetére
4 évig tanultam a középsuliban elektrotechnikát, elektronikát és digitális elektronikát.
Ezek után leérettségiztem majd folytattam a 2 éves technikusi képzéssel, ahol ezt a tudásunkat fejlesztettük tovább és becsatlakozott mellé az automatika.
Nem tudom mit mondjak, mert sztm már az elektronikai technikus elnevezés sokatmondó. Ha bármi kérdésed van akkor tedd fel nyugodtan és igyekszem válaszolni.v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Des1gnR
őstag
válasz bartucc #4970 üzenetére
Javítás, áramkör tervezés (ezek lennének a főbb feladatok amiket el kellene tudnom végezni), de tanultunk PIC programozást is szóval azzal is elboldogulok C nyelvben.
6 éve kolis vagyok és már nagyon megszoktam, szóval nekem az alapKTU: Gratu
-
Des1gnR
őstag
Heló mindenki!
Kecskeméten keresek használt automata mosógépet megvételre.
Ha valakinek van vagy esetleg tud vmi helyet ahol találhatnék, akkor legyen szíves és írjon.
Kösziv+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Des1gnR
őstag
Üdv mindenkinek!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy Kecskeméten hol tudnék mikrofont vásárolni.
(nem kis olcsó asztali szrt szeretnék, de nem is több száz ezer forintos stúdiómikrofont).Köszi
-
Des1gnR
őstag
Üdv mindenkinek!
Meg tudná valaki mondani, hogy mennyibe kerül Kecskeméten 1kW áram és 1 m3 víz??
Köszönömv+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Des1gnR
őstag
válasz GrandeP #7004 üzenetére
Köszi, nem azért kérdeztem rá itt mert nem ismerem a gógült, hanem azért mert a Petőfi útcán van albérletünk és itt azt mondják a szomszédok hogy a hideg víz 1000Ft/m3 a meleg pedig 1600Ft/m3 és valahogy nem akarom elhinni sem
Ha valaki fel tudna világosítani azt megköszönnémv+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Des1gnR
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Szóval szopás az egész panelesdiv+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Des1gnR
őstag
Sziasztok!
Kecskeméten bármilyen mellékállásban lévő munkát elvállalok.
Ha esetleg valaki tud az pls dobjon meg egy privivelv+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Des1gnR
őstag
ÜTŐS LAPOS JÓ ÁRON! NÉZZ BE! Acer Extensa 5635Z (Intel 2,1GHz, 320GB, 4GB)
És természetesen Kecskemétenv+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest