Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
Így miután látja az elkövető, hogy nem bír a felnikkel, inkább viszi az egész kocsit.
(#20011): aXXon: Jáááj....
MOD: (#20015): GrandeP: Nincs itt semmi probléma. Be kell sétálni az első rendőrőrsre, és feljelentést tenni a Skynet ellen, mert bennem rettegést kelt a terminátorok masírozása, és majd jól feloszlatják őket.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
GrandeP
addikt
Múltkor azt röhögtük 10 percig, h Gíknál akartak fénymásolni, kemény 5-6 oldalt..
Megkérdezték mennyi az ára,válasz ugye h X ft/oldal...
"Áááááhhh, hát az nagyon sok, bent az alföldiben, 5 ft-al olcsóbb!"
Mondtuk h akkor oda mennnyé..Kiment, és elindult az alföldi felé....
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
fero02
nagyúr
Akkor engedd meg, h bemásoljak egy részletet a privát beszélgetésünk egyikéből:
Hnap este leszek Kecskeméten olyan 7 után (elvileg az Arany János utca 10-12 környékén /könyvtár háta mögött/). Viszont elég sokáig ott leszek, mert 11kor lehet majd elvágni azt a kábelt, amit át kell terhelni majd.
Kérdésed van-é? Nincs? Leülhecc, egyes!
-
TeeBee73
veterán
Nem gyengén pszichopata a gyerek.
TOOOORTAAAAA!!!
...vagy Traktoooorrrrr!!!MOD: Egyéni avatar-t mindenkinek!
MOD2: M_o_g_y_i: Jöhetnek az ilyen finomságok, szeressük' őket.
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
-
M_o_g_y_i
őstag
F@sz@...
Nevet nem lehet cserélnem??? Már csak itt vagyokmogyi, de ez is csak ilyen elb.ott formában.
Van itt másik is, de évek óta be sem lépett. Ezért lettem M_o_g_y_i pedig nem vagyok új tag... Már akkor foglalt volt - de ezt ki lehetett találni.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
faragojof
őstag
Nemnem!
A játékom full 3d-s volt. A katonáimnak be lehetett állítani a látóterét. Azt hogy lopakodva, vagy tankként menjenek előre. Meg ilyenek...
Az egyik küldetésre nagyon emlékszem. Be kellett hatolni a kis csapatommal egy nácik által ellenőrzött vasútállomásra. A főnököm szerint óvatos legyek, mert igazán ők sem tudják hogy a megszerzendő eszköz csak prototípus, vagy már működőképes. És azt sem, hogy mennyi van belőle az ellenfélnél. Mindenesetre vigyek magammal páncélöklös-robbantós bajtársat is. Ha tudom, akkor szerezzem meg a prototípust, de az elsődleges cél a vonat, és a szállítmány megsemmisítése. Csak ezt az egy küldetést játszottam végig vagy tízszer, és nem volt két egyforma vége. Azért egy elfeledett játék, mert akkor jelent meg egy sokkal nagyobb név (talán valamelyik C&C... ) így ezzel a kutya nem foglalkozott. Asszem tán a PCGuruban volt róla valami cikk... Keresgélek az archívumba, de...
Ja, és milliomegy fegyver szépen megrajzolva, mint a katonáim, meg az ellenfelek."Formicate Under Command of the King,,
-
GrandeP
addikt
Hát, de már fáj ám a térdem!!....
Megaztán, már nem vagyok olyan kis hamvas, mint régen, nem jönnek a kuncsaftok!Kell-é valakinek egy Welltech márkájú, Wifis füles, újszerű állapotban... 900-as aaa aksival, amit a bölcsőjében tölt... mondhatni normális hangzással, routerral nem bugzik össze , mert 3 frekvencián lehet változtatni a szórást...
Angol dugvillás, kihasználatlanság miatt eladó...1k, azaz 1 Mátyás király....
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
faragojof
őstag
Úgy látom, nagyon nem vagy tisztában azzal hogy mennyiért is pöcölik a labdát a mi nagyreményű fiaink....
És itt igazándiból nem csak a mi kecskeméti fiainkról beszélek. Hanem az ország hírét vivő többi focistáról is! Amennyi lóvét keresnek, lehetne jobb hírünket is kelteni!Gyík kolléga ismeri a hozzáállásomat a dologhoz!
De ettől függetlenül gratulálok a srácoknak!
"Formicate Under Command of the King,,
-
faragojof
őstag
Hm... Kicsit fogd vissza magad légyszives. Mindenkinek van személyes véleménye a dolgok állásáról. De személyeskedéssel nem fogsz menni semmire. Én csak feltételeztem, hogy nem látsz bele a pénzügyi dolgokba. Most, a válaszod után tisztába vagyok vele.
Tudod, nekem az a bajom, hogy ezért a teljesítményért amit produkálnak a mi futballistáink, egy fillért nem adnák És igazándiból a verdiktet nem én mondom, hanem azok nem kevesen, akik nem mennek egy focimeccsre sem már régóta!
Hát! Akik meg kimennek, lelkük rajta... Gondolok itt akárkire is...Érdekes, hogy vannak itt olyanok akik legalább annyira szeretik a magyar futballt, mint te! Mégis kulturáltan el tudtam velük beszélgetni, nem akarták azonnal a fejemet venni amiért nem azt mondtam amit hallani szerettek volna!
És most nem bírom ki, hogy a Gyík nevű kollégán ne csípjek egyet! Ha már foci!
Te Alázógyík! Sehol nem láttam nézőszámot a Kupadöntő cikkeiben! Illetve egy helyen talán ötezret írtak! Úgy, hogy a döntőt megelőző SportM döntőnél mindenütt 500 Őtszáz nézőről cikkeztek...Neménvótam...
[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
Te mégis mihez hasonlítod a Magyar futballt?Apropó! Elfelejtettem bemutatkozni!
Én vagyok a Néző!
És ha nem látok mutatványt a pénzemért, akkor elpártolok. És nézek inkább fúnövést! Mert időnként ennél a produktumnál az is izgalmasabb...És a véleményedre sokkal kíváncsibb vagyok tőled, mint a fikázásomra!
[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
Az én számomra a magyar futball egyenlő az összes csapattal, beleértve a KTE-t is! Ugyanúgy ahogy Te leszarod a többi csapatot, mert a KTE az isten!
És részemről befejeztem a veled való vitatkozást! Nem vagyok kíváncsi a véleményedre Rólam! Mert úgy egyébként csak rólam beszélsz, engem véleményezel!"Formicate Under Command of the King,,
-
faragojof
őstag
DeltaPower: Meg is énekelték ezt a hoszonkét férfit!
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
Nem, szó sincs ilyenről. Nincs nekem bajom azokkal, akik szeretik a focit, csak attól van herótom, amikor agyon sztárolják ezeket a botlábúakat. Vagy amikor egy botlábút látok és majdnem szétfolyik, mert ő focista.
Pl kézilabdát szívesen nézek akár tv-ben, akár élőben. Legyen hangulata, legyen élvezhető a meccs és ne legyen olyan balkáni a dolog, mint amit Gyík koma leírt.
-
fero02
nagyúr
Mondtam én ilyet?
Tudom, sztem mind az. Mert focista. Ennyi. Csapat, nem csapat...
Steve1979: beszéljünk inkább az autókról?
Hé srácok, tudtátok, h itthon a kormány elrendelte, h minden itthon futó amerikai autót be kell olvasztatni a diósgyőri vaskohóban a takarékosság jegyében?
[ Szerkesztve ]
-
chipi-85
senior tag
Gratulálok a KTE-s srácoknak
Na bele trollkodok én is mint focista..
Oda fent nem 100k felett kapnak...nálunk itt faluhelyen a megye 1-ben 160-ezret vitt haza egy 17 éves srác havonta (ez annyi hogy ott volt heti 3 edzésen + minden meccsen a hónapban) erre rájön a rúgott gól, és a nyert meccsek utáni jutalék!Na most ez a srác 17 évesen nagyon jól játszott! de úgy volt vele, hogy minek rúgassa magát sz@rrá, ha 160k-t mindenféleképp megkap (és valljuk be 17 évesen elég jó "zsebpénz") nem fog szívvel lélekkel játszani!
1-2 év múlva hozzá jön 1 db 0, és a kedv csak lejjebb lohad!
Félre ne értsd, Akom, nem minden focista ilyen! DE elég ha a nemzeti 11-ből 6ilyen akkor már bukott a mutatvány!Na de ez már régen volt! én már akkor kiszálltam mielőtt pézé kellett volna játszani
Már átpártoltam Amerikába: NFL a foci!!
Voltam a magyar SuperBowl-on!! hát az valami iszonat! nyomába sem ér egy hagyományos focinak!![ Szerkesztve ]
-
chipi-85
senior tag
Majdnem mindegyik nagyobb csapat!
Csak már egyre inkább fogy a pénz, és kevés a támogató!
A falumban 6k volt a döntetlen, 12k a győzött meccsért (fele ha nem játszottál, de a kispadon voltál) +50k/gól!
1 hónapban ha volt 2 győztes meccs + vertél 2 gólt, ott volt a 130k mellék fizetésnek!Szóval van péz ebben! és ez a baj! ez teszi tönkre!
Ha azt mondanák világszerte, hogy nincs péz, csak hobbiból focizz, ha nem tetszik akkor ne focizz, hidd el, lenne 1-2 VB győzelmünk! -
E_richard
csendes tag
Azt vágom... de gondolom linuxhoz is létezik(vagy lehet csinálni) katalogizáló programot....bár a vonalkód olvasón is MS op fut...azt meg nem bizti hogy támogatja..mobil kütyü téren linux picit le van maradva..(kivéve android ...de az nem ez )
Jelenleg nem tartózkodom Hungarisztánban...ha egy forint lesz a CHF szóljatok, indulok haza ;)
-
DeltaPower
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 4
- Milyen processzort vegyek?
- Overwatch 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés