Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz george11 #9259 üzenetére
He csávó! Melyik a jobb az én szaromnak: ha gyári középdobot rakok alá (eddig ez volt, csak kirohadt) vagy ha veszek gázgyorsítós középdobot.. Mert van ahol azt hallom, kell a kis folytás a motornak, máshol meg azt, hogy nagyon állat tud lenni ez a gázgyorsítós téma Nincs még lambda szonda az enyémben, ha ez számít a döntésben
Ezt írják:
"Gyorsító patronok . Általában a közép dob helyett, esetenként a katalizátor helyett is alkalmazható. Célja: Meggyorsítja a gáz kiáramlását a benne található óriás huzagolás miatt, ezáltal nemtorlódik fel a gáz a rendszerben, jobb az öblítés. Egyébként átmenő a belseje. Univerzális,bemeneti átmérő: 50mm-és-60mm-ig.
A felülete aluminiumizált, gyakorlatilag rozsdamentes." -
Pcwizard
csendes tag
válasz george11 #9330 üzenetére
A teloszám lemaradt... én kérek elnézést, fríssítve lesz hamarosan.
Számlaképesség... amiről nem tud az apeh, az nem fáj neki! Amúgy tudok adni, Ev vagyok.
Köszönöm az észrevételeket.
[ Szerkesztve ]
A pcfixwizard.extra.hu megoldja az összes számítástechnikai problémádat.
-
GrandeP
addikt
válasz george11 #9335 üzenetére
Ja akkor ez olyan mint a csajozás...
Mikor felszedett a bnőm... rá 2-3 hét akart(am) felszedni egy kb 40-50 cm3-rel nagyobb tehetségű szöke hajú , szo... szájú csajszi.
De maradtam a mostani Drágámnál.Amúgy jó lenne már vmi, mert már ott járok, h kegyetlenül útálok bejönni a munkahelyre.. mondhatni undorodok tőle!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
K6000
aktív tag
válasz george11 #9357 üzenetére
15 napon belül kiderül, hogy találtak-e és ha igen milyen súlyú szabálytalanságot.
Ha előbb akkor neménvótamASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
K6000
aktív tag
válasz george11 #9363 üzenetére
Az érintett cégnek 15 napja van arra, hogy a vizsgálat ellen kifogást /vagy észrevételt/ emeljen. Mondjuk szerintük az eljárás nem volt szakszerű, vagy túlzó esetleg neki jelentős /aránytalan/ hátrányt okozót, stb. Általában ez után szokott az adott eljáró szerv hivatalos nyilatkozatot tenni.
Az idézet elé meg elfelejtetted odaírni azt a lényeges tényt, hogy a "cég által kiadott közlemény szerint"
A jogsértés megállapítására nem került sor meg egy picit sántít egy olyan cégnél ahol 2007. szeptember 13-a óta felszámolás alatt áll, tartozása az APEH nyilvános listája alapján meghaladja a 100 millió forintot. Ja és nem csak a VPOP hanem az APEH Rapid csoportja is jelen volt.Ettől függetlenül igazad van egy ügyes ügyvéd évekig el tudja húzni a dolgot, kis szerencsével addig amíg elévül az ügy. A tartozást persze ki kell fizetni de az új cégbe átlapátolni ezt - azt bevett szokás persze csak akkor ha már nagyon süllyed a hajó. Ami marad az meg nem behajtható.
[ Szerkesztve ]
ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
-
God Vazzeg
veterán
válasz george11 #9427 üzenetére
Jaja, visszaraktam a 6.5-öst, kifogástalan lett vele. Vissza a 7.11, és voala, ment szépen De előtte próbáltam 7.5, 7.1 mind szarfosch volt Driver gondok vannak keményen megint Atiéknál (AMD) ezért is nem merek radejont venni Pedig sokkal szebb képük van, meg minden, nekem mindig jobban tetszettek
-
K6000
aktív tag
válasz george11 #9433 üzenetére
A linux driverekről nem is beszélve. Az NV fényévekkel előbb jár, és használhatóbb is ebből a szempontból. Az AMD monnyon le...
[ Szerkesztve ]
ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
Chaser
legenda
válasz george11 #9464 üzenetére
Izé R4, itt meg R5 van, monnyá le
#9465 GrandeP: Nem 32 megás, csak eszembe jutott hogy van, de már meg is gondoltam magam Egy 16 megás tv in/out-os asus v3400 tnt, megvan a pci-os 4 megás kistesója szintén in/out-tal, szóval ezek maradnak.
"dvdrw író.. auchan pio 5990 lg 6890 ft új 1 -2 év garival. Ennél olcsóbban, hol?" - ITT
szerk: jah nem ártana még egy 12V/legalább 5A-es notitöltő, gyártó mind1, kicsi legyen
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
GrandeP
addikt
válasz george11 #9521 üzenetére
Nem merek mit hozzászólni! Házmester bré.
Mellesleg kérdés hozzád mint autó szakihoz!
Aszondja hogy: Ültetném az autót... melyik a jobb a gyáriból levágni vagy külön venni ültetőset? Illetve mik a veszélyei a vágott "rugónak"...
Köszi
-
GrandeP
addikt
válasz george11 #9523 üzenetére
Köszi a választ! Nem akarok belőle vágni csak aztmondták hogy Tesókám így 1/4 annyiból meglenne....
há mondom ebben biztos van vmi turpisság.Sztem 40-50 mm bőven elég, sőt még talán sok is lenne.... nem akarok én versenyautót belőle, csak ízlésesebb legyen, ne legyen már akkora hely a gumi, meg a kasztni között.
De ez majd csak nyáron / nyár végén következik be, ha bekövetkezik.... még nem tudom, mert amúgy meg ez a magasság ez a nagyon jó... így még nem viszi le az elejét a padka... sok helyen akkora padka van mint az állat.
Mégegyszer köszi a választ.
-
GrandeP
addikt
válasz george11 #9529 üzenetére
húúúúú banyek.....
Spinneres dísztárcsát (!), hátra 1 vagy talán 2 kispadot (SPOLYLER) , oldalra lángnyelveket, moci tetőre hello kitty-t... csipsz tuningot, direkt levegő szűrőt neki.Még a könny is kicsordult a szemem sarkából!
ui: ha diszkóba ezzel mennél garantált a siker.... csak ugye az ekét ne felejtsd el le venni. mert ugye az a paraszt aki rajta hagyja.
[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
válasz george11 #9538 üzenetére
ő nem tudja, az ekénél megállt a műszaki tudománya
igen, beszótam!
(mod) lehet még a boronát is ismeri
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos tablet topic
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest