Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Olcsi
senior tag
válasz george11 #37553 üzenetére
Ajánlom mindenkinek az akkupunktúrás kezelést.
Párom anyukája ezzel is foglalkozik, 2-3hetente 1-1 tű a fül megfelelő pontjába, és megvan a megoldás. Ebben az évben úgy vágtam neki, hogy nem szedek gyógyszert, nem akartam függővé tenni a szervezetemet tőle, mert annál rosszabb lett volna. Nem is szedtem, nincs is szükségem rá, bevált ez az tűs dolog. -
daninet
veterán
válasz george11 #37585 üzenetére
hátte beteg vagy... todmit? ha hátulról elkapod kapsz teli üveg finlandiát tőlem azt a második kört már élvezni is fogod ezek szerint de am ha a fejét meg a kóbászt eltakarítod érezhetően jobb az összkép csak kicsit fotosopp szagú nemhiszem h ilyen monyuk hasa az lóg
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
KTU
addikt
-
luci
aktív tag
válasz george11 #37776 üzenetére
Kicsit faggatóztam már után gyártott elemek iránt és nem volt vészes ,ha mást nem Székesfehérvárról elhozom ami nekem kell pici pézé
Alá próbáltam az egyedi kartel védő 15 mm -es aluminimum csodát és hát ha felraknám akkor már igazán nem sok marad a föld és kocsi között ,le van ez ültetve kérem ,ezek után nem nagy csoda h a művház előtti jóféle lejtőn meghorzsolta a hasát...
-
mephi666
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen TV-t vegyek?