Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
-
D@ni88
addikt
működik a 4évszakos is amíg nincs hó
idén meg eléggé kijárt belőle főleg hogy félegyházán tovább tart
Tegnap este még árokbafordult egy kocsi a hó miatt pedig hány napja nem esett -
GrandeP
addikt
A 4 évszakos gumit úgy lehet a legjobban szemléltetni.. hogy mutass olyan lábbelit amibe nyáron nem rohad bele a lábad, de télen sem fázik...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
gzoli2
tag
Eladó Asus pci-os tv tuner , alig használt most nem tom milyen tipus . kb 5000-et szeretnék érte hehe..
Vhk clán , még aktiv uo hq klán. www.vhkclan.atw.hu
-
gabe_
őstag
Látom, elindítottam egy jó kis vitát... Azt a havi átlag 200km-t, amit beleteszek, nekem jó lenne a 4 évszakos is. Egy 55 lóerős kocsira kell, nyugdíjas temperamentumhoz. (A cipős hasonlathoz: falábra mindegy, hogy csizma, vagy papucs) Végülis a nyári is megfelelne szerintem...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
Simi2000
tag
1km-eren is lehet elég csunya balesetet szenvedni a nem megfelelő gumi miatt. (megcsuszol)
Persze a Te döntésed milyen gumit használsz....
[ Szerkesztve ]
-
Norb3rto
őstag
17" crt moncsi van é vkinek eladó
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
fero02
nagyúr
Nézzétek már, a spicli cikket írt!
"Megpróbáltam kettő törni, de..."
Na most nem azért, de Ti hányszor szoktátok lebaxni az egeret? Nekem drót nélküli van, de még soha nem sikerült...
Lehet, h kivételesen benne van a hiba?
-
daninet
veterán
válasz fero02 #49160 üzenetére
az enyémnek nagyon sanyarú sorsa van, rengeteget utaztatom hátizsákban, a grafikák már lekoptak róla, kábele is töredezett itt-ott... de elég jól állja a sarat, lassan gyújthatom neki az első gyertyát, nem sok egér volt amelyik bírta ennyi ideig...
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
-
-
bartucc
addikt
válasz D@ni88 #49144 üzenetére
Ez mekkora
george11: jogos a dörgés, ismerős mondjuk most vett 4 évszakost. Miért? Mert a Wartburg összesen nem ér annyit mint a két garnitúra gumi. Eddig jogos is, de nem biztonságos. Mindenkinek saját döntése mit használ. (azért nyárit ne már...)
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
gabe_
őstag
válasz george11 #49170 üzenetére
(több lóerő->nagyobb sebesség->nagyobb fékút).
A nyugdíjas vezetési stílus alatt azt értem, hogy, pl. lámpánál nem padlógázzal indulok, kanyarban sem kűdöm neki, nem állok bele mások seggébe, és ha messziről látom, hogy piros van, akkor már nem nyomom a gázt. Szóval nem hozom ki az autóból a maximumot (még azt a kicsit sem ami benne rejtőzik).
Elismerem, a fékút akkor a legjobb, ha az adott évszaknak megfelelő gumik vannak a gépen, és így elgondolkodva, a 4évszakos se nyáron, se télen nem ideális.Valószínűleg nyárit fogok venni, mert akkor használom többet az autót.
Sovány szakácsban sose bízz!
-
GrandeP
addikt
Inkább téli-t... kicsit nyikorogni fog nyáron... de még mindig jobb mint a nyári télen...
George van egy 19-es Ml merci gyári felnigarnítúrám... viseltes állapotban... szted mennyi lehet a reális ára?! Illetve mennyiért hozható gyári állapotra? Köszi.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
poffsoft
veterán
sszameg, meghótt az alivenf6g-m
ja, szasztok skacokÍ!
[ Szerkesztve ]
-
Router
őstag
Érdekel valakit egy Dazzle TV Hybrid Stick? Dobozában cd-vel mágnestalpas antenával.
(usb tv tuner a gyengébbek kedvéért)
www.reballing.hu/forum
-
poffsoft
veterán
-
bartucc
addikt
válasz fero02 #49190 üzenetére
Annak kéne lennie szerintem is...
Az MX440 meg: volt egy gép, egyszer síp és nem indult be. Nézem lap elszállt, kondi szétfolyt. Tápot is megnéztem biztonság kedvéé', nem valami ultra minőség, kondihiba szintén. Az új lapban meg nem ment a vga. Szóval most vagy hibás vagy nem, de lutrira inkább nem postázom.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
popp
aktív tag
Ha belegondolunk a téli gumi minimális többletköltséggel jár, ha hosszútávon gondolkodunk. Ezt a többletet tkp. az évenkénti kétszeri 1-2ezer forintos kerékcsere jelenti. Az igaz, hogy meg kell venni a téli szettet is, jó esetben külön felnivel és az egyszeri kiadást nézve drágának tűnhet. Viszont biztos kitart addig, amíg 2 nyári szettet elhasználsz. Szerintem ennyit megér a fokozott biztonság és szomorú hogy nem kötelező a téligumi használata kishazánkban.
"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."
-
OTee
aktív tag
0,99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
OTee
[ Szerkesztve ]
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
OTee
aktív tag
1.
OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
george11
addikt
Estimese
Van ám szókincs vazze mindeNképpEN"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Ramius
őstag
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
GrandeP
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Ukrajnai háború
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest