Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Látom valamiért nagyon kiverik a biztosítékot, pedig szerintem semmi rosszat nem tettek, illetve semmi kivetni valót sem látok abban, amit leírtak. Persze lehet a szavakon lovagolni, és minden egyes apróságért beléjük kötni, de szerintem érdemesebb azt előtérbe helyezni, hogy igyekeznek a legtöbbet nyújtani, és erre nem kevés időt, energiát áldoznak. Mint minden vállalkozásnál, itt is a profit a cél, de legalább nem egy tucat hely nyílt, és nem csak beszélnek a konzisztenciáról meg a minőségről.
Szerintem senkire nincs semmi rákényszerítve, mindenki ott kávézik ahol akar, azt iszik amit akar és ahogy akar, és otthon is azzal foglalkozik, amivel szeretne. -
paramparya
őstag
"engem tökre nem zavar, hogy van egy új hipszter kávézó és próbálják a maximumot adni, ahogy a "specialty mozgalom" sem"
Ennek pontosan az ellenkezője látszik folyamatosan. Frusztráció, és annak a rendszeres szellőztetése. Nem érdemes itt másról beszélni, mint a kávé villanyszerelő/esztergályos vetületéről, mert előjön a bizonytalanság és meg lesz mondva mindenkiről hogy mekkora hülye, aki próbál egy irányban maximumot kihozni az általános "jóazúgy" helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok