Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bilimbalam
tag
válasz
htomi85
üzenetére
Nem, nem utálom a munkahelyem, megint csak egy buta kifordítás. Bármikor találnék másik munkát egy percbe sem telne.
Tudom tudom, te nagyon sikeres balfék vagy, egy 1 fős bt-t én is el tudnék vinni, csak épp szellemileg nem erre vágyom
Igen igen, legnagyobb ffi te vagy, a legnagyobb komplexusu ffi az.
Na jó még ez és befejezem:
Kedves tomi, ismer itt már mindenki, vicc a nagy pofa amivel rendelkezel, mindenkinek lejön, hogy a fele sem igaz.
Még nagyobb vicc, hogy én csak miattad regisztráltam, direkt felvettem a te stílusod és unalmamban néha ezzel a nagypofájú kivagyi sallangdobálással borzolom a kedélyeket itt meg még pár topikban.
Tudom nagyon jól, hogy te is csak a triggerelgetéseiddel röhögsz a markodban, semmi több. Szép estét. -
bilimbalam
tag
válasz
htomi85
üzenetére
Nem nem érzem magam annak egyáltalán.
Te hiszed magad mindenkinél okosabbnak és tetrekészebonek.
De majd akkor térjünk vissza erre, ha véghez vittél egy ilyet, amit másoktól vársz el.
Nem, a könyvelő / üzleti tanácsadó iroda amiben ha jól emlékszem te utazol az egy kicsit más scale….
ui.: még sehol sem tiszteltek meg kibaszással, közelében sem voltam, de látom a magas ló meg van babám
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest