Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
veterán
1. Miért, van róla számlád, hogy az új oldal készítésébe befizettél x összeget? Ne tereld el a szót.
2. A Vatera megkérdezte a népet váltás előtt? Az Index? Az Origo? A NY Times? Itt legalább utólag van finomhangolásra mód. Nem muszáj élni vele és értékelni, de továbbra se terelj. (mondjuk telefonnál sem láttam még olyat, hogy szavazás indult egy modellről - talán a Nokiának volt egy ilyen akciója)
3. Nem értelek. Te nem vetted azt az oldalt és nem fizettél egy szolgáltatásért. Nekem nincs információm és jogköröm, hogy tudjam, milyen fázisokon ment keresztül az oldal, de mint moderátor is várok, mert mást most nem nagyon lehet tenni. ezért nem kell kikelni magadból.
4. Az nem bunkó, aki véleményt mond, de ha az olyan stílusban teszi, ahogy nem kellene, akkor az. Volt erre pár példa, szerintem nem érdemes követni.
+1. Ezért mondtam, hogy egy kevéske türelmet még kérnénk. Voltak és vannak gondok most és elhihetted, jó pár embernek ég a keze alatt a billentyűzet. Nem akarok senkit mosdatni, viszont ha összeáll és megy, megindulhat az említett finomhangolás is gondolom. Nincs kőbe vésve.
(#2042) djculture:
Ilyen döntésekre nincs ráhatásom. Egyelőre reszelik, meglátjuk.[ Szerkesztve ]
-
Doyle
tag
az a baj hogy a fejlesztők vagy a moderátorok az gondolják hogy ezt a sok kommentet le kell nyelniük pedig nem tisztelt uraim ezt nem le kell nyelni csak értelmesen felfogni és átgondolni hogy mit is csináljunk
Egy komoly gép összerakásához nem az új több száz ezres cuccokra van szükség hanem kellő tapasztalatra.
-
wwenigma
Jómunkásember
2. normalisan hasznalhato maradt a valtas utan is...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Winner_hun
titán
A jegelve helyett sokkal szívesebben látnám a félretéve kifejezést. Ez a jeges dolog sose tetszett a rági aprón se.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
narancsnn
senior tag
Sorry, hogy bele wau-wau:
"(mondjuk telefonnál sem láttam még olyat, hogy szavazás indult egy modellről - talán a Nokiának volt egy ilyen akciója)"
Nem a Nokiát kéne például venni, mert eléggé látszik szerintem, hogy mennyire elcseszték.
De egyébként a telefon gyártók, nem változtatnak ekkorát, ha igen, akkor volt olyan, hogy belebuktak....
-
lajtika
aktív tag
Gyakorlatilag a Hardverapró megszűnt, van helyette egy másik hirdetési oldal aminek ugyan az a neve.
-
syl5
őstag
3-as pont nagyon igaz!
Nekem ennek ilyen magyarázkodás szaga van. Mindegyik weboldalnál vannak változtatások, és van akinek tetszik és van akinek nem (Itt most speciel 80 %-nak nem). DE máshol a változtatások után is kvázi tökéletes a rendszer nem az van, hogy még az alapvető funkciók sem működnek!Szerk.:
Persze az éles valós tesztet nem lehet megfelelően szimulálni, de nekem az jön le, hogy nem volt még kész a dolog tegnap sem, csak érezve volt hogy már nem lehet tovább várni, és most béta tesztelünk, amivel egyébként nem is lenne gond, SŐT, DE akkor párhuzamosan kéne mennie a két oldalnak ez a kritikus időszak alatt![ Szerkesztve ]
-
BlazR
tag
Épp most szerettem volna vásárolni a HA-n, de nem működik, karbantartás miatt. Működni fog a hét folyamán?
A designról: Előbb utóbb megszokjuk, most még nehéz átlátnom, de csak idő kérdése. Amúgy a színvilág nekem se jön be.
E
-
easy...rider
őstag
Végülis lehet így is, de jobban örülnék ha emígy lenne
egy hiba amit most találtam:
Az archiválva felirat alatt ott van a PHP kód. Lehet hogy csak Opera böngészővel, mással nem néztemEgyenlőre nem működik az értékelés rendszer? Vagy cask én nem találom már megint
[ Szerkesztve ]
-
ssppiikkee
tag
a felhasználónévre keresés nekem is hiányozna ha végre be tudnék lépni...
Miért így kelett ezt az egészet...Tuning, Modding 4ever! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ssppiikkee
-
veterán
Nem tisztem sem megítélni, sem dönteni.
-
LLam
senior tag
1. Félreértettél, én arra mondtam ezt, hogy pl. a régi oldalról nem veszi át a pirospontozósdit. Nem terelek, én így értettem, viszont te jól tennéd ha nem feltételeznél, hanem kérdeznél.
2. Az hogy a vatera meg a többiek kit kérdeznek meg és kit nem miért releváns a prohardver és a híres user/fan közösség kapcsolatában? Ez megint egy kihagyott lehetőség, hogy azt az érzetet keltsétek velünk, "gyertek segítsetek fejlesszünk együtt hiszen értetek vagyunk." Bár ez a finomhangolósdi olyasminek tűnik, csak el lett szarva a kezdés.
3. Nem értesz? Oké akkor egyszerűbben: ha valami nincs kész és azt jelzik az userek akkor megköszönöm és sürgősen (weben vagyunk halló nem napokban mérjük az időt) közlök velük valamit. Az hogy türelmeteket kérjük nem elég. Vegyétek le a NEM MŰKÖDŐ site-ot a netről pl.
Azzal, hogy letöltöm az oldalt x-szer amit ti eladtok a hirdetők felé mint értékes oldalletöltéseket azzal nem fizettem? Dehogynem, sőt voltam olyan fasz, hogy PH-n meg MA-n direkt rákattintottam a hirdetésekre.. Tehát fizettem az időmmel.Stay hungry!
-
troland26
őstag
2. pontra reflektálnék...Ergo lesarkítva , Ha nem tetszenek a változtatások el lehet tolni a bringát . Nem hiszem , hogy az ilyen jellegü hozzáállás miatt jöttek erre az oldalra az emberek . Azt gondoltam az a cél , hogy a HA megtartsa/gyarapítsa az oldal a látogatottságát , ha pedig ez akkor érdemes lett volna a felhasználók véleményét kikérni .
-
ZewaDeluxe
tag
Tiszteletem Mindenkinek!
Legyünk jóindulatúak, és gondoljuk azt, hogy itt valamit hozzáadni akartak az eddigi szolgáltatásokhoz, arculathoz, általános működéshez, stb. Ez a szándék klassz és dicséretes.
Nekem is akad némi közöm web-szerkesztéshez, grafikai munkákhoz... Ennek fényében - és a fentieket szem előtt tartva (!) - azt kell mégis mondjam, hogy az "új Hardverapró" egyszerűen értékelhetetlen és (szinte) használhatatlan.
Őszintén (tényleg) kívánok erőt és kitartást annak, aki most azon dolgozik, hogy helyre tegye a HA-t. Szép feladat.
-
LLam
senior tag
válasz ZewaDeluxe #2071 üzenetére
szép és szinte megoldhatatlan feladat imho. sokkal jobb lenne visszatenni a régit, mindenki örülne itt "kint" a szerkesztőségben meg lebokszolják egymás között ami engem egyáltalán nem izgat.
Stay hungry!
-
Peetry
senior tag
nem kell visszatenni a régit. Valószínűleg fontos új funkciók kerültek az újba, amit megértek. Csak a régiből tegyék bele a kivett, hasznos dolgokat, legyen normális letisztult, gyorsan és könnyen kezelhető felületet.
Erre kellene egy ígéret, vagy mifene, hogy igen ez a céljuk. nem az hogy várjatok. -
-
LLam
senior tag
az új felülete is tökéletesen rossz. amikor videókarit vásároltam (3 hónapig napi szinten 500szor ránézve az oldalra) akkor is zavart hogy sokat kell görgtnem, no hát ezzel a felülettel meg elkopik az egerem bazz
szerk:
"Erre kellene egy ígéret, vagy mifene, hogy igen ez a céljuk. nem az hogy várjatok." így.
[ Szerkesztve ]
Stay hungry!
-
wwenigma
Jómunkásember
Valószínűleg fontos új funkciók kerültek az újba
Mennyibe kerülne a régit uj szabalyzattal leválasztani a pH! családról, implementálni egy SMS azonositas és megoldani hogy ha nem fizetsz akkor ne tudj hirdetest feladni? Ugyanugy ertekelesi rendszer, etc siman megoldható lenne... Az egesz pedig az user által is elfogadottá válna amikor első belépésnél egy pipával elfogadna. Ez most itt gyk. szintén pipa, de mindenkinek...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
veterán
válasz troland26 #2070 üzenetére
Hogyan olvastál ki ilyet abból a pár mondatból? Épp azt írtam, hogy ha ez az átmeneti időszak lemegy, nyilván mindenki véleménye számítani fog, de hibajavításoknál nem értékelhető a "de rossz" kommentek tömkelege.
A bugreport topik most is izzik, érkeznek a bejelentések. Most ennek van itt az ideje.
Mindenkinek:
Én megértelek titeket és azért vagyok itt (nem feladatom), hogy megérthesse mindenki, hogy próbálunk valami olyat kihozni ebből, ami jó lesz - de ehhez még idő kell.Hogy elhibázott volt-e így előre kitenni még, nem feladatom megítélni (csak annyit tudok mondani, hogy én is fejlesztő vagyok).
Visszavonatni sem tudom és most már nem is lenne szerencsés. Akkor inkább várjunk egy kicsit, de így legalább van nyomás és tesztelő is szép számmal. Ha visszavonnánk, az az arcvesztés mellett (amibe már úgyis bele kell menni) hibák elfeledését, lelassulást is jelenthetne.
A fórum közössége továbbra is elsődleges, de ha már így áll, akkor legalább legyen rendbe rakva az egész, utána meg, ha már használható, lehet javaslatokat tenni a dizájnra is.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Nekem ez a hasonló termékek rész az érdekes.Eladóknak programozott üzletrontás, vásárlóknak meg segítség.1:1
-
fi:zi'k
nagyúr
Ha már így felvállaltad, hogy fejlesztő vagy, némi rálátásod mégis csak van a dolgokra.
Szerintem egyetlen komoly hibát követett el a T. vezetőség, még pedig, hogy jelenlegi állapotában aktiválva lett az oldal. Így egyetlen kérdésem van csak. Miért nem lehetett addig várni amíg legalább 90%-os nem lesz?Akár pü-ben is jöhet.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
netzoli
tag
A régi oldal ismételt elindítása nem lenne rossz ötlet. Mellette meg ezt lehetne fejleszteni mint egy félig nyilvános tesztoldalt.
Már látom magam előtt, hogy a csodás facebook-on alakul egy csoport, hogy
Kérjük vissza a régi hardveraprót! címmel...
Továbbá a tervezett árképzés sem a legátgondoltabb.
Azt, hogy fizetni kell érte, elfogadhatónak tartaná sok ember, főleg azok akik üzletszerűen kereskednek.Notebook DC és USB aljzatok >>> www.dcjack.hu <<<
-
LLam
senior tag
kicsit úgy érzem, hogy olyanok vagytok ti ott bent a szerkesztőségben mint a politikusok a parlamentben: fordítva gondolkodtok és burokban éldegéltek.
az arcvesztés az az ami most folyik, bughalmazzal az élen, használhatatlan designnal nyakon öntve, ja és a legfontosabb: azzal hogy nem kommunikáltok velünk. te többször kijelentetted, hogy nincs hatásod a dologra, tehát "hivatalosan" nem beszél velünk senki. ha elmegyünk fészre az trollkodás (kommentek lezárva ott is) mert más is látja, ide be meg a kutya sem jön csak mi userek. = erőből toljátok a kontentet ennek megfelelően hónaljszagú is erősen
ha "visszakoznátok" az nem az lenne, hiszen a fontos userek mondják, hogy jó a régi. tényleg akkor "A fórum közössége továbbra is elsődleges" vagy nem az?
Stay hungry!
-
ssppiikkee
tag
Tuning, Modding 4ever! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ssppiikkee
-
tdd587
őstag
Szerintem ha ennek vége lesz egyszer (A. kihal az új HA vagy B. elkezd klappolni minden) járnak a pirospontok neked és a többi a moderátornak.
Az a jelenet megvan, ami Swarci áll a terem közepén és vagy 30 ovis rombol körülötte... és akkor felüvölt és minden gyerek elbőgi magát... vajon T-minus mennyire vannak ettől a modik?
Szerk: logout blog is készülhetne belőle, mondjuk the longest day címmel...
[ Szerkesztve ]
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
veterán
Ez most erős ferdítés és kissé igazságtalan is - főleg velem szemben.
Ha Parci vagy más erre jár, nyilván benéz. Erőből most annyi történik, hogy javítják a hibákat. A FB-on olyanokat kommentelni, hogy ki és miért mondjon le, meg kiáltványokat indítani elég gyerekes dolog és igen, az felesleges trollkodás. Ebben remélem egyetértünk.
A felhasználók fontosak, de van az oldalnak tulajdonosa is, engedjük dönteni.
"azt jelentené, hogy van bennük érzés, hogy fontos nekik."
Van, aki pár órát aludt a mostani helyzet miatt, sokan pedig csak jófejségből segítenek. Nem marketing duma, hogy a felhasználók fontosak.
tdd587:
"vajon T-minus mennyire vannak ettől a modik?"Én messze.
[ Szerkesztve ]
-
priti
addikt
Így kell ingyen és bérmentve átadni másnak egy több év munkájával összehozott piacot. Aki most feldobja a netre kvázi a régit az visz mindenkit.
Ezzel a viccel a "HA"-val párhuzamosan is el lehetett volna indulni úgy, hogy amit a "HA"-n feladsz az megjelenik ezen is és ennyi, néha szinkronizálnak egyet oszt jónapot.
Az eredmény így is meg úgy is ugyanaz, mivel lesz a régi "HA"-nak másolata. Tök egyértelmű, csak idő kérdése. Egy ilyen népszerű oldalt nem lehet így megszűntetni.Ez olyan, mint ha egy pék kijelentené, hogy nem süt kenyeret és utána azt hinné, hogy akkor nem lesz kenyér csak az Ő csavart kiflije közben meg frászt nem lesz, majd süt más.
Ez a lap meg idővel kiűrül, mert folyamatosan csökken az új hírdetések száma és az eladások száma egyszerre. Ha meg még pénzt is kérnek érte... pfffHardverlesen
-
LLam
senior tag
miért gondolod hogy ferdítek? én azt írom le ami bennem van és az nekem nem ferdítés. mondjuk annak örülök, hogy legalább te írsz ide, de magad írtad h nincs hatásod úgy ánblokk. igazságtalan azt elismerem ha a személyedre vonatkoztatod, de nem ismerlek én neked kizárólag mint moderátornak és a tűzhöz közelebb lévőnek írok! a személyeddel semmi bajom hiszen nem is ismerlek
a lemondós fb kommenteket nem láttam, az szerintem is hülyeség, az uccsó mondatod megmosolyogtatott hiszen a tulaj dönt az biztos!
Stay hungry!
-
Doyle
tag
Én azt hiszem hogy igazuk van a fejlesztőknek mert a mai világ a pénzről szól és így jó sok pénzt lehet keresni és példát mutatnak hogy kell egy jóból sz@.t csinálni
Egy komoly gép összerakásához nem az új több száz ezres cuccokra van szükség hanem kellő tapasztalatra.
-
djculture
félisten
Ja hát végül is dönthet ahogy akar legföljebb senki se fog egy fillért se fizetni,mert hirdetni se fog. Akkor pedig ez az egész amit beleöltek semmibevész. Eddig volt egy közösségi vetülete is a hardveraprónak ami miatt itt hirdette meg cuccát mindenki nem az n+1-ik licitálós hülyeségen.Ha ez elveszik akkor borítékolható hogy jópáran máshol is próbálkoznak. Fizetni ott is kell, az eladót megismerni kitapasztalni utána nézni ott se lehet. Arctalan eladók és vevők birodalma.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az a ferdítés, hogy nem foglalkozunk veletek. Sajnos az ember hajlamos egy hiba alkalmával elfeledni az előző dolgokat, de megint csak a MA és PH megújulás idejére utalnék. Ha jól emlékszem, az is végül a többség megnyugvásával végződött. Ha minden jól megy, ez is úgy fog.
Ja, és nem a HA fejlesztője vagyok, mielőtt bárki rosszul értené.
[ Szerkesztve ]
-
bolvar
senior tag
fúh hát ami igazából engem nagyon zavar hogy semmilyen értesítés nem jött e-mailben vagy az oldalon látható helyen hogy változás lesz.nem bújom az oldalt így az ünnepek és vizsgaidőszak kellős közepén.nincs meg 1 privát üzenetem se...5 üzletem volt folyamatban most egyiküket se tudom elérni...chrome alól belépni lehetetlen még mindig:/
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Hálózati / IP kamera
- Öregszem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest