Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
fordfairlane
üzenetére
Enyémre valamit, kedves rockdetektív?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
Köszönöm, tökéletesen működik!

Amit nem értek: a div-re NEM határoztam meg végül CSS-stílust, és pedig ezen a módon már egyszer próbáltam, de akkor nem működött (akkor nem a visibility cucc maradt benn), szóval nem értem, de a lényeg, hogy eljutottunk odáig, hogy most már nagyon jól működik.

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
Tökéletes, köszönöm!

Amúgy rájöttem, hogy az előbb még benn maradt a div-nél a style="visibility: inline" is, így meg nyilván nem tűnt el...
Mégsem teljesen tökéletes a dolog egyébként: amikor először megjelenítem az oldalt, akkor KÉTSZER kell rákattintani a szövegre ahhoz, hogy megjelenjen a cuccos. A többi kattogtatásnál (tehát miután már egyszer klikkeltem az oldal megjelenése után) elég az egyetlen kattintás. Ennek mi az oka, hogy lehetne ezt a jelenséget megszüntetni? -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
nem is gondoltam, hogy ilyen egyszerű...
Köszönöm szépen, fordfairlane!
Gyors válasz volt. 
Nagyon jól működik, de ahhoz hogyan módosítsam, hogy alapból rejtve legyen, és tényleg csak kattintáskor jelenjen meg? Így kiinduláskor megjelenik, de ha mindent ellenkezőjére cserélek (block-ot none-ra és fordítva), akkor is megjelenik, de akkor csak másodszori kattintásra tűnik el...
Ja, és azt el lehet érni, hogy az oldal betöltésekor semmiképp NE mutassa meg a később rejtendő div tartalmát? (mert akkor az oldal esetleges lassú betöltésekor igen csúnya lesz, hogy megjelenik, aztán eltűnik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Hardcore pizza és kenyér topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -80% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

nem is gondoltam, hogy ilyen egyszerű...
Köszönöm szépen, fordfairlane!