Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz cserry193 #7352 üzenetére
Hogyne lenne ingyenes. Eleve csak wifin működik, hogy számolhatna fel azért a szolgáltató bármit is, nem is az ő hálózatát használod. Nyilván azért lett több a forgalmad, mert közben felkúszott mobilnetre is a telefonod. (Mármint a két my T-mobile csekkolás között.) Az pedig, hogy a díjcsomagodban van esetleg adatcsomag, az mit se számít, ugyanis a my T-mobile-ban a kedvezmények és levonások nélküli forgalmadat látod, tehát a felhasználók többsége nem annyit fizet, mint amit ott lát egyenlegként.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
"2 éves hűséged az előfizura szól elméletileg és nem a telefonra"
Ez nem teljesen igaz. Pont azért nem függetlenítik a hűség lejártáig, vagy a teljes összeg kifizetéséig a telefont, mert arra is vonatkozik a hűség. Ettől még eladhatod, persze, csak nem lesz függetleníthető a telefon a hűség lejártáig.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #7498 üzenetére
Nyilván nem is az volt a kérdés, hogy böngészőből ne lehetne teljes értékűen megoldani mindent, hanem, hogy az iPhone-ra kiadott OTP alkalmazás funkcionalitását tekintve végre használható lett. Jópár ezer alkalmazás van még az appstore-ban, ami semmi másról nem szól, mint a webes felület felhasználóbarátabb megvalósításáról iPhone-ra.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Kötve hiszem, hogy egy letiltott készüléket tudna garanciáztatni...
Magyarországi Apple garancia = készülékcsere. Majd a letiltott készüléket egy nem tiltottra cserélik, mi? Nehezen tudom elképzelni, és ne is legyen így.
Egyébként nem worldwide, csak Európában vásároltra van garancia itthon.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Miért? Ő úgy gondolta, hogy mondjuk megjelenik valami pixelhiba a készüléken, és azt beviszi garanciáztatni. Nem csak a GSM funkció hibásodhat meg egy iPhone-ban. (De ha meg itthon nincs tiltva, és működik hazai hálózaton, akkor végképp nem értelek, hisz itt eleve nem volt arról szó, hogy csak iPod Touchként használható. )
Mind1, 100 szónak is 1 a vége, szerintem szépen hazavágják a készülékével együtt, nagyon helyesen. (Nehogy már a tiltott készülék helyett kapjon egy nem tiltottat, nonszensz lenne...)
i6 Silver
-
manchester85
veterán
-
manchester85
veterán
Az tök mind1, hogy mire gondolt, tudja számolni a perceket, látja az sms-eknél, hogy hány üzenetben küldi el és adatforgalmi számláló is van az iPhoneban (kb. a kezdetek óta.)
Ha egyben gondolta a hármat, olyan amúgy se lesz soha gyárilag, max. alkalmazás formájában. Gyárilag miért építenének ilyet bele? Akkor annak kéne egy külön ikon, hisz a telefon, az üzenet és a beállítások feature-eit is magában foglalná. Persze nem kizárt, de semmi nem indokolja. Amúgy meg mindháromra van lehetősége.
Egyébként aminek én személy szerint nagyon örülök, az a híváslista elemenkénti törlése, mert több emberrel is ingyen beszélek, őket leszámítva amúgy meg keveset, így viszont nem látom, ténylegesen hány percet beszéltem. Így ha törölhetem ezeket az illetőket a híváslistából, könnyen áttekinthető lesz, hány percet beszéltem. Na mind1, ez csak egy személyes preferencia volt.
FuriONight!
Gyári állapotokról beszéltem (beszéltünk), de azért köszi.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Hát jah, végülis igaz. Csak mondjuk ha nem ugyanannyiért hívod az egyik illetve másik számot, esetleg ingyen beszélsz valakivel vagy valamikor, esetleg olcsóbban, akkor borul az egész. Persze nyilván lehetne bővíteni számos beállítási funkcióval, de akkor az már megint inkább alkalmazás gyanús. A nyugati társadalmakban nem ilyen lehúzós csomagok vannak, mint nálunk, de tény, hogy ha abból áll egy csomag, hogy x perc bárhova, x sms bárhova, x adatforgalom, akkor könnyen megoldható lenne. Csak mondjuk az AT&T-nél kapásból jár pl. 5000 perc minden csomaghoz csúcsidőn kívül és hétvégente. Így meg ugye borul az egész. (és mielőtt Zack betámadna, hogy megint a külföldi példákkal jövök, megjegyezném, hogy az Apple-nél is nyilván a nyugati trendeket veszik figyelembe, ettől függetlenül persze lehetne rá vmi jó kis alkalmazás a store-ban.)
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Azt meg tudjátok mondani, hogy az iOS 5-tel illetve az iClouddal/vagy anélkül, lesz arra lehetőség, hogy egyenként beállíthassa az ember, miről készül backup? Tehát ha mondjuk csak az sms-ekről akarok, akkor az is megvalósítható? Köszi!
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz R2D20208 #7669 üzenetére
Ezeket a kérdéseket már annyiszor feltették, hogy senkinek nincs kedve válaszolni rá. Ha meglesz az iPhone-od, mindenre rá fogsz jönni magadtól, ugyanis adja magát a készülék. Amire mégse (de látszik az igyekezet) arra meg úgyis válaszol valaki.
szerk: Misi1979 Passz, gondolom! Én csak a felsorolásszerű sablonkérdésekre reagáltam, most így kapásból nem vágom, mi megy a háttérben. Azt hiszem, az eladó azt javasolta R2D...-nek, hogy menjen nyugodtan ki Olaszországba, majd utána küldi a telefont. (Nálam itt vágná el magát egy eladó kb, ha magánszemélytől akarnék vásárolni, de azért szorítunk neki, hogy minden rendben menjen. )
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Eddig nem arról volt szó, hogy az Apple Store-os, gyári független telók is a letiltás sorsára jutottak? Baromira nem értem én ezt, de akkor valamelyik oldalról továbbra is megy a kamuzás, ferdítés... Legalább a cikk, illetve a telenor kitérhetne erre, mert pont ez borzolja a kedélyeket.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Megsúgom neked, tavaly, mikor kijött az i4, 240 fölött is járt a dollár, és egész nyáron 220-240 között mozgott az árfolyam, az euró meg nem egyszer ment 290 fölé. Ezért is jósoltam kisebb-nagyobb áresést. Nagyon rég nem járt a dollár 200 közelében, 180-190 között mozog, semmi nem indokolja az áremelést. A frank megszaladt, ez tény, de gondolom az Apple szokás szerint nem fog árat emelni, a magyar valuta meg még mindig 100x kedvezőbb árfolyamon van a dollárhoz képest, mint tavaly ilyenkor volt. (kb 40-50ft-tal) (vagyis kb 20%kal) Miért is kéne akkor árat emelni? (Jah, kapzsiságból, mert itthon zimány lindáék úgyis megveszik, és úgyse lesz készleten jövő áprilisig? ) Na, az meglehet. Ennek ellenére tartom, hogy 125 alatt jön ki ikon 200-ban, ikon 400-ban pedig 80-85-re saccolom.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #8405 üzenetére
Gondolom ennek az ocsmány és mérhetetlenül agresszív reklámkeretnek (is) köszönhetően, ami az utóbbi időben díszíti a fórumot...
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #8417 üzenetére
Tőlem aztán a világ legszebb bikinis csajai is díszeleghetnének, ha akaratom ellenére kell őket bámulni. Nem a ZTE-vel van a gond, ha iPhone lenne, az is ugyanúgy zavarna...
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz HUNNIA1920 #8442 üzenetére
Használtan igen, újonnan semmiképp. De mindenképp érdemesebb 4-et venni.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz gomsadi# #8452 üzenetére
"ezt én is értékelném, mivel két évig rablánc a szolgáltatómnál..."
Csak azt ne felejtsd el, hogy egyetlen egy gyártó készüléke se annyira érték- és support "álló", mint az iPhone. Szóval lehet, hogy utópisztikus elvárás, de még mindig az iPhone felel meg ennek leginkább.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Szerinted ha vesz most egy i4-et, és a hivatalos, magyarországi forgalmazásból szerzi be újonnan, akkor hogy vesz utána i5-öt? (Persze úgy, ha feltöltőkártyásan veszi, de gondolom nem kell firtatni, hány kereke van annak, illetve a vásárlók hány %-át képezi az az iPhone user, aki 180-ért vesz most [vagy egyáltalán] dominósan egy i4-et...)
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz Scoobyka #8563 üzenetére
Az iStyle illetve Starking, vagyis az APR-ek csak annyira szervizek, mint a T-mobile. A készülékeddel semmit nem csinál, max cserélteti az Apple-lel, ha viszont már nem garis, akkor jó eséllyel 60 ezer forint körüli tételről beszélünk, még egy némítógomb letörés esetén is.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
És? Hogy jön ez most ide? Meg egyáltalán, kit érdekel(sz)? Volt egy kérdés, meg arra egy válasz, te pedig csak azért szóltál hozzá, hogy hangot adhass annak, hogy minek megvenni azt, amit ingyen is be lehet szerezni. Meglep, hogy még hozzá tudsz szólni a fórumon, mert ha van tipikus esete a bannak, akkor ez az... (warez propaganda)
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz rolcsibácsi #8744 üzenetére
Szerintem kérj egy újat a T-től. Nem tudom, i4 esetén hogy megy, de 3G-nél asszem 60 körül kellett perkálni a cseréért. És 100 körül még el tudod adni. Persze Angliából nehéz lesz lebonyolítani, de ez az utolsó menekülési útvonal szerintem. (Egy agyonmosott, mosószeres telefontól én nem sok jóra számítanék...)
De bazz, figyelj már egy kicsit jobban oda, csoda, hogy nem a Temze alján kötött ki, amilyen előélete van már annak a telefonnak.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Nem tudom, de a teljes történethez az is hozzátartozik, (mert szerintem te még nem voltál "közöttünk" akkor), amikor az volt a sláger, hogy Rolcsibácsi i4-e a vízzel teli fürdőkád alján landolt, egy jó kis pancsolós iPhone-ozás közepette.
Ez volt a sorsa, na. Már azt se kellett volna túlélnie, és a végzet most állt bosszút rajta.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz rolcsibácsi #8846 üzenetére
A T mindenképp ad újat, csak nem ingyen, mivel nem garanciális a problémád. Szerintem érdeklődd meg, de megkérdezhetem én is neked, és majd írok pü-t. Csak ugyebár haza kell juttatnod. Mondjuk ha hosszabb távra tervezel kinn, nem is ért akkora veszteség, úgyse tudtad használni.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
-
manchester85
veterán
válasz cserry193 #8912 üzenetére
Kinek mi a hobbija, kérlek szépen. Telefonszám, folyószámlaszám, születési dátum, állandó lottószám, személyi igazolványszám, TB szám lehet mindennel próbálkozni, vannak ilyen vállalkozó kedvű emberkék is ebben az országban, nem kell őket bántani, csak mert kicsit kreatívabbak a többségnél, na.
Miért húzna le többször? Te hiszel az ilyen összeesküvés elméletekben?
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
-
manchester85
veterán
Sziasztok!
Apám vett egy USB-s szivargyújtós töltőt, tönkrevághatja az iPhone-t? Az eredeti kábellel lenne ugyanúgy töltve.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Köszi a válaszokat!
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz eszgé100 #9835 üzenetére
Nem tisztem védeni a T-t, de miért is szégyen? Egy túlforgalmazási díjmentes csomagért 600ft-ot kérni? Pl. pushme-re, email-re, facebook üzenőfalra tökéletes, operával meg még a böngészés is elviselhető. Én inkább azt tartom szégyennek, mikor valakinek semmilyen adatcsomagja nincs iPhone-hoz. Mondjuk tény, hogy ezzel az erővel már kicsivel többért 500MB-ja is lehet az embernek, de nekem pl. Like díjcsomagom van, amiben 50MB net alapból van, tehát ha semmi nem lenne, valszeg az 500MB-osat rendelném hozzá. Eredetileg akartam is hozzá rendelni, de rájöttem, hogy egyelőre nincs rá szükségem.
Az USA-ban egy 2GB-os net 25$ illetve 30$, és a verizonnál (30$) nem is lehet kisebb adatcsomagot iPhone-hoz rendelni. Ráadásul egyik se túlforgalmazási díjmentes. Na, ez a szégyen... Már csak a biztonságérzet is megéri havi 1 gyros árát, hogy az ember garantáltan nem fizet semmit pluszban, sztem,
i6 Silver
-
manchester85
veterán
-
manchester85
veterán
Ha az ikon 200/ Médiamánia S díjcsomagos árra gondolsz, akkor 117 990ft. Azóta azért szépen lement már az ára, na.
cserry193!
Ezek a mostani, nem a premier/bevezető árak.
szerk 2.
pr0bi!
Megoszlanak a vélemények, Zack fórumtárssal rendre összevitatkozunk ezen a kérdésen. Én azon a véleményen vagyok, hogy az iPhone 5 egy ehhez nagyon hasonló áron fog nyitni, mint ami a jelenlegi, vagy a bevezető i4 ára volt. És hogy miért?
Mert nálunk eddig minden iPhone modell drágább volt, mint az azt megelőző, és nem kőolajról beszélünk, hanem műszaki termékekről, ez a folyamat már nem folytatódhat.
Mert az iPhone 4 bevezetésekor 220-230 forint volt a dollár.
Mert az iPhone 4 még mindig ugyanannyi, mint a bevezetéskor, holott a 3G és a 3GS is jóval olcsóbb volt ugyanezen konstrukciókban a T-nél, és mindnél volt áresés.
Mert az Apple nem emel árat, így semmi nem indokolja, hogy a következő modell drágábban nyisson. Igaz, nem is enged, ezért se nagyon változik egy teljes évig az iPhone-ok ára.Aztán majd meglátjuk, mi lesz.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz Ragnar95 #10186 üzenetére
Szerintem azokban az országokban, ahol függetlenül kapható, ott akkor, amikor az adott országban megkezdődtek a forgalmazások. Ehhez vissza kéne nézni a tavalyi keynote-ot. Ez alól nyilván az USA mindenképp kivétel, mert ott csak most nemrég óta kapható függetlenül. (1-2 hónapja)
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz icecave #10251 üzenetére
Viszont most már van gyári független iPhone az USA-ban,ellentétben a korábbiakkal. Akkor miért ne jelenhetne meg az 5 is függetlenül? Persze az is elképzelhető, hogy kezdetben csak szolgáltatófüggően jelenik meg, és csak később árulják majd függetlenül, de mivel a korábbi modellek semmilyen formában nem voltak függetlenül árusítva, így bármi elképzelhető.
hoby36!
Minden iPhone-ban van magyar nyelv. (iOS 4.0-s szoftvertől, tehát iPhone 4-nél ez garantált.)
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs