Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
TVGO kuldott emailt, hogy ne frissitsunk ios9-re xD keso! Es hogy dolgoznak az ugyon...
-
Rage47
veterán
jött TVGO update. jó értékeléseket kapott xD
szánalmas -
Rage47
veterán
Alto's Adventure megvan valakinek? Ipad mini 2-n fps dropok vannak ios9 utan.
-
Rage47
veterán
Dropbox feltölti háttérben a képeket?
-
Rage47
veterán
válasz Mela Kehes #22961 üzenetére
Használható a iCloud úgy, mint a Dropbox, csak kicsit körülményesebb. Az én képeim is ott vannak, amiket szeptember óta fotóztam iCloud Photo Library-ban.
A Flickr lassú és még körülményesebb, azt nem ajánlanám.Az ingyenes és legkönnyebben kezelhető talán a Google Photos, de ott sincs fájlkezelő, mint a Dropbox esetén, hanem weben kell managelni a képeket. Plusz egy minimálisat, állítólag észrevehetetlenül csökkenti a képek minőségét.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz Mela Kehes #22965 üzenetére
Macen lehet lokálisan is rendezni a képeidet, de Windowson csak weben. A kliens csak a Fotóstreamet kezeli.
-
Rage47
veterán
válasz Urban Terror #23521 üzenetére
Lastpass
-
Rage47
veterán
Azt hiszem eljött az idő, hogy valami külsős email appot használjak, mert a gyáriban már nem látszanak a flagelt és könyvtárakban lévő emailek, mert túl régiek. "No limit"-re meg nem fogom állítani, mert megtelíti a telómat.
-
Rage47
veterán
Na, Microsoft megvette a Swiftkey-t. Kíváncsi vagyok mit kezdenek vele.
-
Rage47
veterán
Vettem egy appot tegnapelőtt, utána kértem refundot, meg is kaptam. Erre most már ha akarok appot venni, kiírja, hogy nem kérhetek többet refundot. Szemetek.
"I Acknowledge that if I download this app within 14 days of tapping 'buy' that I'll be no longer eligible to cancel this purchase"." -
Rage47
veterán
Sparkban nektek sem működnek a badge jelzések?
-
Rage47
veterán
Próbáltam az Airmailt, nem mindenhol működik a swipe, ez elég idegesítő, kiszámíthatatlan. És valamelyik emailt nagyon pici betűkkel jelenítette meg - refundot kértem. Sparknál hiába álllítottam bármit, nem jött a badge értesítés, bármi más jó volt, tehát a lock screenen megjelent, fent bekúszott, hang is volt.
Outlook maradt, szerintem ez a legátláthatóbb és egyelőre megbízhatóan működik. Ennél annyi a gond, hogy a cégem tiltja, de nekem amúgy sem szükséges, elmegy az a Mail appban is.[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
létezik valami jo magyar receptes app? akár fizetős
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest