Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
maci74
tag
Sziasztok!
Most készülök váltani p-55re és az lenne a kérdésem h. ez a ram / GEIL Value 4096Mb DDR3 1600Mhz CL8 KIT / passzolna -e 1 Gigabyte GA-P55- UD4 v UD5 lapba? Illetve h. ti melyiket ajánlanátok inkább i5-750hez?
Köszi
"De Ford! Mi csak egy kis gyengédségre vágytunk!!! Ford Fairlane: Örüljetek a ráadásnak! whaouuuuu!"
-
maci74
tag
Sziasztok!
a jövö 7en rendelném az alábbi konfigot,s azt szeretném +kérdezni tőletek h. szerintetek elmegy ez így? Illetve h. ti mit változtatnátok rajta?
Ime:
MSI P55-GD65
INTEL Core i5-750
COOLERMASTER Hyper 212 Plus
GIGABYTE GV-N26SO-896I 896MB
SAMSUNG 750GB 7200rpm 32MB
GEIL Value 4096Mb DDR3 1600Mhz CL8
CHIEFTEC gps-550AB
+2db dvd íróElőre is köszönöm az építő hozzászólásokat
"De Ford! Mi csak egy kis gyengédségre vágytunk!!! Ford Fairlane: Örüljetek a ráadásnak! whaouuuuu!"
-
maci74
tag
Sziasztok!
Eljött a nap,én is váltok az újra.holnap megjön az alábbi konfigom,s mivel az i5 teljesen idegen nekem segítséget kérnék.
Ime a vas:
- GIGABYTE GA-P55A-UD4 alaplap
- INTEL Core i5-760 2.80Ghz 1156 BOX proci
- ARCTIC COOLING Freezer Xtreme Rev 2
- KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 XMP KIT
- GIGABYTE GV-N450OC-1GI GTS450 1GB GDDR5 PCIE
-vinyó, 550w táp,ház marad a régiHa tudnátok segíteni ennek az alaplapnak a beállításaihoz azt nagyon +köszönném
-
maci74
tag
Szia!
Nagyon köszi a válaszodat,remélem holnap du-tán már tudom probálgatni a dolgokat.
1általán nem fogalmaztál kuszán ,már régota olvasgatom a forumot.elméletben már sokmindent "tudok",majd +látjuk mit hoz a gyakorlat.Ha kérdésem lesz még zargatolozhatok nálad is?
Köszi még 1*is!"De Ford! Mi csak egy kis gyengédségre vágytunk!!! Ford Fairlane: Örüljetek a ráadásnak! whaouuuuu!"
-
maci74
tag
]Sziasztok!
A mult 7 elején összeállt a gépem,s az alábbi eredményeim születtek.Építő véleményeket várnék,h. mit lehetne még jobbá tenni.1000 hála Kukti-nak aki az alapokkal szolgált !
[ Szerkesztve ]
-
maci74
tag
Szia!
Fentebb már mellékeltem 1 képet amin láthatod a beállitásaim 1 részét.
De ime picit részletesbben:
QPI/Vtt volt. 1,19V
CPU Vcore 1,26875V ennyin megy: 1,248V
DRam volt. 1,64V
CPU PLL 1,8 V
Minden más auto- n ill. normálon vanRemélem tudtam segiteni,ha lesz még kérdésed csak bátran!
Ha tudok úgy is segtek, Üdv
-
maci74
tag
Javaslatom a következő (bár még én is csak most kezdtem a témával foglalkozni,s mint láthatod akadnak itt okosok):
Álltsd be a kivánt értékekre a BLCK-t,a szorzót először 20x-ra. A turbo boost-ot kapcsold ki,a memot ha xmp-s engedd neki,a frekijét én fixen beálltottam 1,65V-ra.
Ezenkvűl mindent átálltttam auto-ra(bios),elindtottam s néztem az everesten,ill. az ET6-on h. milyen fesz értékeket ad magátol a gép.utána ezeket probáltam finomtgatni.ET6-al probáltam lejjebb vinni a feszeket,s ami már jonak igérkezett csak azt álitottam biosbol.Lga 775 után én baron meglepiztem h. 4GHz-hez milyen kis fesz kell neki.
Ne csüggedj,nekem sem ez a vége.i rj"De Ford! Mi csak egy kis gyengédségre vágytunk!!! Ford Fairlane: Örüljetek a ráadásnak! whaouuuuu!"
-
maci74
tag
Szia.
Valaki régebben azt irta , az ő lapja nem szerette a páratlan szorzokat.probálj párossal operálni.Az ET6-hoz annyit h. a CPU VCORE (1,365)-on adta nekem is alapból,aztán szép lassan elkezdtem lefelé vinni a feszkot. A leirt feszig jutottam,ugyh. szerintem neked is a közelben lesza vége valahol.
Mindenki a prime-al jön,mindennap még extrém igénybevétellel sem fogsz tudni olyan teljestményt produkálni mint az a progi.
Én mivel fotozom is, photoshop ill. pinnacle ult.-ot használok van h. együtt s az alatt még nem volt gondom a stabival.Játékról meg nem is beszélve, pedig nagy F.E.A.R ill. Crysis sor. rajongo vagyok+ még COD is néha.De a stabilitás kérdést mindenki dontse el maga, mire használja a gépét
-
maci74
tag
Szia.
Nekem az az érték biosban 1,17v.tegnap futtattam 1 kis prime -ot de kb. 1/4 óra után kiléptem belőle mert nem történt semmi,tehát futoot rendesen.de nem láttam tovább értelmét h. mennyen. Ha adnál valami mail-cimet átküldenék neked 1 doksit,a tuninggal kapcsolatban.abban szerintem érthetően le van irva minden.
-
maci74
tag
-
maci74
tag
válasz fr3dd1k #6402 üzenetére
Szerintem is fölös megvenned az ud7-et a 760-as mellé.én ud4-et vettem hozzá s nem bántam meg 1általán. 3.6 GHz-en használom,de a képen láthatod szépe megy magasabb orajelen is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- Spórolós topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest