- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
Nos igen épp erre írom a "válaszom".
Pro és kontra.
Az enyém full magyar billentyűzetes.
A dokkolóban kellemesen feszül a tab. Pont annyira, hogy könnyedén el lehessen távolítani, de azért benne legyen. Asztalon használva tökéletes, ágyban fekve már képes szétcsúszni, de akkor amúgyis tabletként illik használni.
Az egész olyan kellemesen összerakott érzetet kelt.
Touchpad nekem teljesen használható. Küzdöttem sokkal rosszabbakkal is.
Hangszóró valóban nagyon gyér, de ha zenét akarok hallgatni ott a házimozi cuccos, vagy fülest használok. "Tilinkózni" rendszerhangokhoz tökéletes. Nekem ez egyáltalán nem szempont.Akkor jöjjön a kontra, ami miatt lehet hogy én is visszaviszem.
Reggel 7 óta küzdök vele, és még lövésem sincs mikor tudom úgy istenigazából elkezdeni "nyúzni".Bekapcsoláskor volt már a készüléken egy profil. Ezek szerint nem "szűzen" kaptam, valaki már bekapcsolta.
A Win10-nek az első bekapcsoláskor kellene létrehoznia a felhasználói profilt.(ha jól tudom)
Egy csomó nyelvi, beviteli "biz-basz" volt rajta ami folyamatosan hibaüzeneteket dobált.
Bluetoot fülesemmel az istennek sem boldogult. (Lidis cuccos, eddig minden kütyüvel pillanatok alatt összepárosodott, és tette a dolgát. Nem volt eddig panaszom rá)
Első körben jó volt itt is, aztán bemakacsolta magát. A végére (hajnali 1) sztereó üzemmódban a teszt le sem futott már, headszet módban rendesen működött, de az csak "zörög". (telefon üzemmód, erősen korlátozott minőségben. Beszélgetni, telefonálni jó, másra nem.)
Na itt pipultam be, és eltettem mára az egészet.
Reggel Double driverrel driverek leszed, és full gyalu, Win újrapakol.
Indítás után jött a döbbenet. A hardver eszközök még csak nem is hasonlítanak a tegnapira. A "lengyel" (nevű) kacatok eltűntek, minden driver felkerült, van wifi, bluetoth, STB...
Rúgásra megismerte, és lekezelte a fülesemet, (Jajj új hardvert találtam meg minden wines hisztivel ahogy kell. Ezek tegnap elmaradtak.)
Első körben szépen viszi a videósportálos videókat, kikapcsolhatom újraindítom egyenlőre jónak tűnik.Alapvetően Netezésre, videónézésre szánom, játszani nem fogok vele szal igazából nem tudom mit csináljak.
Ha összejön a buetoth kezelése szerintem maradni fog.
Ebben az árban verhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest