Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poplacsek
senior tag
Sziasztok!
fordjee barátunknak köszönhetően a fentebb írt nagyon jó áron jutottam hozzá egy NX6125 EK196ES típusú notihoz Ezúton is ezer köszönet érte
Bár nálam csak két napot volt, amíg felinstalláltam rá mindent, (sajnos nem az enyém, a hugomnak vette a fater az egyetemre) de nagyon tetszett ahogy össze van rakva. Nem a gagyi kategória! És még a huginak is tökre tetszik, pedig azt hittem, hogy neki nem fog annyira, mert nem az a tipikus nőcsalogató csillogó villogó ezüstházba öntött gépezet..
Pár kérdésem azért lenne:
- Az S-Video TV kimenetet nem sikerült életre keltenem, csak megvillanik a TV képe, de semmi több. Akinek működik az 7 vagy 4 tűs S-Video csatlakozót használ? Illetve melyik Catalyst verziót?
- Ki milyen táskát vett hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-B: i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-A: i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest