Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Aladdin
aktív tag
válasz rothfb #63349 üzenetére
Nem mondtam hulyeseget. 93-ban, hulyegyerek korszakomban en sem tudtam volna elkepzelni a 125 lovas Civicemet automata valtoval. De az az auto sportos volt, jo volt a valto benne, ahogy irtad a Honda valtokkal kapcsolatban, es hat akkoriban az automatak meg nem voltak tul jok.
Azota ven fasz lettem, majd te is leszel, ahogy irtad, es bizony 2011-ben amikor megvettem az Accordot eszem agaban sem volt az manualis valtoval venni. Abban az autoban, plane a 2 lteres benzinmotorral, semmi sportossag nincs. Nulla. Viszont van benne egy olyan foku kenyelem, csend, nyugodtsag, ami abszolute nem igenyli a manualis valto megletet. Meg amugy is varoslako vagyok, hat a tokomnek nem hianyzik a kuplungolas, valtogatas. Ezert irtam, hogy a 8. gen Accord bizony az a kategoria, amelyik automataval a jobb. En szivesen vettem volna tavaly mondjuk egy CTR-t, ha lett volna valami fasza gyors automata benne, mint ahogy azt mar mindenki kinalja ebben a kategoriaban is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest