Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
válasz Speeedfire #21443 üzenetére
Úgy néz, ki, hogy rendben van, bár nem néztem át aprólékosan alkatrészenként. Annyit azért megjegyeznék, hogy egy kapcsolási rajzban nem húzunk vezetékeket (szálakat) keresztül ellenállásokon (R26,29,32,59,62,72), hanem az esztétika miatt arrébb (feljebb vagy lejjebb) húzzuk az ellenállást.
-
ozzy711
őstag
válasz Speeedfire #21443 üzenetére
Ez az Hang & Technika kapcsolási rajz egy az egyben!
Mondjuk nem értem, miért közösíti a 7824-et? Miért nem lehet külön egy-egy csatornánként?
Ezzel ( a közös megoldással ) a sztereó áthallás is romolhat.
Ráadásul az 1,8 k-után kötöd a másik oldalon lévő 7824 kimenetét? Ez így biztos nem lesz jó!
Ha mindenáron egy stabilizátort akarsz, akkor az 1,8 k-s ellenállást ( azon az oldalon, ahol nincs stab. ic ) szerintem hagyd el.Szívem szerint külön trafóról hajtanám meg az előfok részt..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- 2 év gari 12 gen/Lenovo Loq/RTX/500SSD/16GDDR5!!!
- Macbook AIR 13 space gray M3 CHIP! 512GB SSD! Notebook.hu számla! 3 év Apple garancia!
- ARCTIC Alpine 23 CO léghűtés
- MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 2X OC WHITE 12GB GDDR6X 192bit, Alza Garancia 2027.07.11-ig.
- 12-13"-os üzleti laptopok számlával, garanciával eladóak! HP, Dell, Lenovo
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest