Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reynaldo
junior tag
válasz LWhite #85691 üzenetére
Annyi, hogy egy ideje a WP háztartási gépek itt nem ajánlottak, annyit romlott a minőségük, és még az ügyfélkezelés és a szerviz se az igazi. Elég lesz, ha beírod itt felül a keresőbe, hogy wiccpúl, és átolvasod, de akár a külön Whirlpool-ra is ránézhetsz. Így marad a GlassCare 700-as mosogatógép, és most lettek beírva előtted az akciós kuponok, amiket a kosárban felhasználva nemcsak, hogy 199k helyett 152k-ért megveheted online, hanem 2 helyett 5 év garival kapod, ingyen házhoz szállítva. Ez egy rövid ismertető, de van ott még több videó is.
[ Szerkesztve ]
-
Reynaldo
junior tag
válasz LWhite #85695 üzenetére
Nem aktiválhat semmit, mert az 5 év gari az most alapból jár, és az ott látható 3 db ingyenes tétel is,....és tényleg. Tök jó, hogy észrevetted, eddig úgy működtek, hogy a kompenzációs 20%-ot, és a másik kettő kupon még 2x5%-ot vont le a teljes árból. Hát akkor úgy még jobb. Töröltem én is, és így még kevesebb, vagyis 149 992 Ft lett a vége.
-
erdey_a
addikt
válasz LWhite #85701 üzenetére
nem ajánlott, nem ajánlott... mindig az kiabál, akinek a háza ég. Egy whirlpool mosogatógépről és egy mosógépről tudok beszámolni az elmúlt 8 évből. A mosogatógép rendben működik 7 éve, a mosógép pedig 8 év intenzív használat után adta be a kulcsot. Szóval nekem 100% pozitív véleményem van.
Vérboci
-
Reynaldo
junior tag
válasz LWhite #85737 üzenetére
Ez is valami, de a termékről semmi konkrétum. Pár hete én is érdeklődtem, de másik gépről, ami szintén nem volt készleten, és kárpótlásnak küldtek egy kupont, ami asszem bármilyen AEG háztartási géphez felhasználható, de csak 15%-os: CCFGFS01KUPON15 Tudom, hogy kevés a másikhoz képest, ami hasonló, csak más néven, de azért beírom, mert 5 év garancia ott is van a gépekre....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Politika
- Elite: Dangerous
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest