Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz whatnot #5397 üzenetére
Nekünk talán ez a Philips van, 40k körül lehet kapni: [link] Noha csak pár hónapja, de elégedettek vagyunk vele, fél állásban is elég szőnyegre is, szóval van benne erő, és ha nem maxon hajtom, még aránylag halk is, parkettára meg bőven sok (vagy elég a ~minimum, és ott meg halk). Motor előtt szivacs szűrő, kiáramló levegő előtt hepa, tartály kétkamrás, teleszkópos fémcső, praktikus gombok, 2 év garancia.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Morris
veterán
válasz whatnot #5402 üzenetére
Az 1800watt csak a felvett teljesítmény. Jókat szoktam derülni mikor az egyszeri júzer (nem rád értem) ez alapján választja ki, hogy neki az az erősség megfelel!
Én (már korábban írtam) nagyot csalódtam a porzsák nélküliben (konkrétan egy zanussiban)
Közel sem hozta azt a szívóerőt amit elvártam volna tőle.
A miénk (SC4020) ezzel a 330W szívóerővel simán felemeli a szőnyeget. De inkább legyen erősebb mint gyenge. szerintem...
Egyébként ha újat veszel, akkor ebben a teljesítményben simán lehet kapni max 15k-ért is szippantót!
Én többet nem áldoznék rá a helyedben.[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz whatnot #5404 üzenetére
A szivacsot évente egyszer ki szoktam tisztítani, de az se lenne gond, ha hagynám a fenébe, mert a motor előtt van még egy szövetszűrő, így inkább azt szoktuk bedobni a mosógépbe. Persze kosz/por nem nagyon látszódik rajta.
Amúgy is, kb 1500ft-ból kapok 5 db papírszűrőt plusz egy ilyen motor előtti szűrőt. Ezzel meg sokáig elvagyok. Emellett van még 3 db szövet porzsákom is. Szóval Egy ideig biztos nem kell kiegészítőkre költenem. -
harry
veterán
válasz whatnot #5404 üzenetére
Tudom, hogy ez nem túl hosszútávú tapasztalat, ezért is írtam.
Szivacs: mindkettő mosható, a motor előtti egy egyszerűbb fajta, a hátsó hepa drágább, de amikor néztem az árát, talán 6-7k körül megállt, és elvileg ~4 évet ki kéne bírnia.Amúgy ránézett szakember? Lehet valami egyszerű probléma, tökéletes cucc nincs, minden elromolhat, és ha csak apróság, az szerintem belefér, kis hiba miatt nem kéne leírni egy gépet... Persze ha azt mondja, hogy 10-20k a javítás, vagy kuka, akkor jogos a harag.
Én kitartok a porzsák nélküli mellett is, szívóerő van bőven, a szűrők jók, nem kell zsákot kirázni / rákölteni, nekem ez tetszik.
[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz whatnot #5409 üzenetére
Nekünk egy Samsung SC4110 van, volt vagy 9k 2009-ben, azóta megy, rendesen szív, semmi baja. Tökéletesen meg vagyunk vele elégedve.
Van egy sűrű 1,5 cent szálhosszúságú szőnyegünk, azt is tisztára porszívózza, a vegytisztasághoz kell évente egy alapos átkefélés a kiskefe fejjel. Ez 15 perc, egyébként mindent tökéletesen tisztára porszívóz, szerintem ennyi elviselhető.
-
Integra
titán
válasz whatnot #5408 üzenetére
nem rossz a samsung, csak nem szabad elfelejteni, hogy alapvetően egy finom elektronikai cég, amelyik a gigantikus tőkéjénél fogva szélesítette a háztartási készülékek felé a termékpalettáját, ennek megfelelően a tradícionális háztartási márkákhoz képest -szerintem- hátrányban van. a többit meg elviszi a neve. nem szar az feltétlenül, sokan szeretik használni. samsung. messze van a prémium termékektől, de ettől még jó termékek.
ugyanez igaz szerintem a panasonic-ra például. plazma tévét csak tőlük szabad venni, de hűtőt és vízforralót inkább nemiele-nek meg teljesen egyedi porzsákja van. az ára is olyan nekem patyolat tiszta a szűrője a porszívónak, a zsák nem enged ki semmit. ok, az is számít, hogy hogy és milyen körülmények között használod, nekem szerintem teljesen átlagos a háztartásom "piszkolódásra", igaz, rendszeresen takarítok, így cm vastag por nincsen
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Tonyk
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest