Hirdetés
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Zsembi77 #30377 üzenetére
Az Osidian oldalába épített 20 centis mélysugárzó nem pótolja az aktív szubládát. Az normál mélysugárzó, csupán a karcsú kialakítás miatt került oda. A JBL ES 80 két darab húszcentise sem számít szubbasszus sugárzónak.
Léteznek olyanok, például ez a Teufel melynek mindkét frontsugárzójában 175 wattos erősítő hajtja a mélysugárzót.(#30373) tevike
Van annak a ládának 230 voltos csatlakozója? Szerintem abban van az erősítő, ami a szateliteket hajtja.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Zsembi77 #30428 üzenetére
Obsidiant nem hallottam, a Balboa számomra bántóan nyers, darabos. Polk elfogadható, de nem lehetetlen, hogy a Wharfi neked jobban tetszene.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz Zsembi77 #30643 üzenetére
attól függ miért nem ájultál el tőle.
ez egy jó ár értékű szett,van pár ilyen,pl a q acoustis is jó ár/értékű,de teljesen más karakter,más hibákkal.sztem 5.0 szettet,erősitő nélkül újonnan olyan300tól lehet venni,amit nem csak pár hétig jó hallgatni.
2.0ban minimum 250,amit pl én érdekesnek tartok.ezzel együtt áráért jónak tartom az obsidiant,ha annyim lenne,akkor azt vinném haza.ha ilyesmi az igényed,akkor neked sem marad más,mint használtan,uj árának kb feléért.ki kell venni a pénzt,ha látsz egy érdekesnem tűnő szettet, utánaolvasni,majd felkeresni a forgalmazót,h élőben hogyan szól.ha jó,akkor lecsapni a konkrétra.mindez folyamatos munkával jár.
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz Zsembi77 #31354 üzenetére
az elmúlt hónapokban többször visszarétő a kérdésed.olvass vissza,többen is irtak róluk.én ebből a 3ból az igénytelen kidolgozás ellenére is wharfit venném,de és ezek küzül a polk a második.másnak meg más tetszik.
neh,végre csináltam átalakítót a HK mögé banánokhoz.hát összehasonlíthatatlanul jobb,elsőre is.
de pillanatra sem fordult meg fejemben,h a rotelnek mennie kéne.még melegszik bocellivel a HK,meglássuk 1-2 óra múlva.a mélyek teltek,finomak,de részleteket sokkal kevéssé kinálja tálcán.
eladó topping dac
-
Vidala
senior tag
Olyat kérdezel, ahol már a szubjektív dolgok fognak dönteni, mivel viszonylag hasonló szettekről van szó. Ráadásul én továb "bonyolítanám" az életed: hallgass meg egy-két JBL-t is bátran, meg még ami "szembe jön". Nem hiszem, hogy ezzel nehezebb helyzetbe kerülnél, sőt, lehet utána könyebb lesz döntened...
Valamint ne feledkezz meg arról sem, nem mindegy mivel és hol hallod a cuccokat.CoVboy Forever!
-
zolaas
senior tag
Na. Most olvasom. Nekem c7-m van. Denonnal/Yamaha - val párosítva. Alapból a Kef harsogós magasáról volt híres, de valahogy nekem nem tűnt fel. Mióta viszont szétkaptam, átkábeleztem (ezüst/réz ofc) és a csillapító anyagot kicseréltem, már tudom, h miről volt szó. Ez a filléres tuning nagyon-nagyon sokat dobott a 2 fronton. Főleg zenén. Mozira meg elsőre is bombasztikus volt (nekem). Szóval én ajánlom, pláne h a wharfi nekem anno nem tetszett. Polkot meg csak nagyobbat hallottam az meg ugye nem ez a pénz kategória.
Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
Peak
addikt
válasz Zsembi77 #31446 üzenetére
Az összes Saturn és MMarktban kint vannak a JBL hangfalak, a Jamo, a Dali, Wharfedale és B&W márkák mellett.
Amúgy a Stream Audio holnapján láttam, hogy forgalmaznak, bizonyára előzetes egyeztetés után meg lehet hallgatni bármelyik általuk forgalmazott JBL hangfal hangját.
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
BBéci
legenda
válasz Zsembi77 #31652 üzenetére
Szerintem a KEF C7 inkább mozis, mint zenei hangzású, már amennyiben hangszeres és nem elektronikus, amit hallgatni szoktál. Ezért nem tartom szerencsésnek, hasonló karakterű erősítővel hajtani.
Ezeket figyelembevéve, Denont javaslok a C7-hez.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Peak
addikt
válasz Zsembi77 #31652 üzenetére
Én amit hallottam a KEFről pár embertől, s nézve a specifikációkat ( aluminium ötvözet membránok ) egybecsengenek, azaz hogy kemény "fémes" hangja van... ami a legélettelibb énekesnő hangot is művivé változtatja...
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Zsembi77 #31730 üzenetére
Tegnap hallgattam egy TSi 300-at is az Onkyo 608-ra kötve és a H/K-val is. Számomra csalódás volt, talán az egyik leggyengébb volt azok közül, amiket mustráltam. Ami tetszett, az a szép magas és viszonylag jó középtartomány, de valahogy nem volt teste a zenének, teljesen jellegtelen volt és ahol vártam az adott zenében a dinamizmust, ott hiányzott. Erre mondta a srác, hogy a TSi 400 ezért is ajánlható jobban.
Get Moded!
-
Palapo
aktív tag
válasz Zsembi77 #31734 üzenetére
Szia!
Én tavaly évvégén vettem egy Onkyo 508 - POLK TSI 400 szett együttest! Mondjuk a házimozit én szinte csak mozizáshoz használom. Nagyon ritkán hallgatok zenét. Nekem nagyon bejött ez a kombináció! Kell neki egy kis idő mire bejáratolódik...
Ha kell egy kis izgalom,játék,sport,stratégia akkor ezt ki kell próbálnod: http://www.powerplaymanager.com/r735324
-
törölt tag
válasz Zsembi77 #33225 üzenetére
1- és a 3 kérdésedre:
Nem csak a kijelzőn hanem OSD-n tehát a tévén is tudod követni a rádióállomásokat.
Asztali PC-t HDMi-vel összekötve kapsz legjobb eredményt.
2: DNLA beállítástól függ,de sztem inkább gépről tudod küldeni. Ebben megvárom vki olyan válaszát aki napi szinten használja. -
BBéci
legenda
válasz Zsembi77 #33243 üzenetére
14 négyzetméteres szobácskába nagy lenne, de 22 négyzetméteres helyiségbe, az annak megfelelő légtérbe éppen ideális az ES80.
-
robi-k
őstag
válasz Zsembi77 #33304 üzenetére
Az Onkyo 509 végfoka nem tranzisztoros, hanem IC-s (ez nem javítja a hangminőséget), és jóval egyszerűbb. Szerintem a 608 jobb választás lenne.
És véleményem szerint a PolkAudio TSi 300 szett jobb választás lenne, főleg egy kis tuning után (a hangfal belső kábeleinek és a hangváltó kondenzátorainak cseréje, esetleg egy kis szivacscserével párosítva).
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Zsembi77 #39544 üzenetére
Másnál is van parkettán lefelé szóló Mission sub, és már a tulajdonosa is mondta, hogy inkább venne már előre szóló ládát.
Lényegében ha komolyabban szól, ugrál a parkettán, meghát a szomszédok sem nagyon díjazzák, ha vannak alattad. Lehet kicsit "lágyítani" a hangját, ha raksz alá pl. szőnyeget, de akkor már inkább előreszóló láda.
Véleményem szubjektív...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest