Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warter
addikt
Nem hangzik rosszul, én is nézegettem, hogy hogyan lehetne egy htpc-t a legolcsóbban kihozni, de valahogy 80-ból nem igazán jött ki. Már csak a ház meg a hatékony táp miatt sem. Az ssd meg szintén nem egy olcsó mulatság. Ha kész lesz, szívesen megnézném élőben a játékost.
-
xtremetuning
addikt
Összerakhatsz bármilyen erős hardvert, ha a szoftverhez nem értesz
Persze mindezt csak halkan jegyzem meg...szerk : és mindezt, amit leírtál 80-ból ? Megeszem a kalapom.
[ Szerkesztve ]
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
BBéci
legenda
Kíváncsi lennék sógorod reagálására, amikor meghallaná a Norma Revo párost YG Carmel hangdobozokkal, Furutech Flux és Transparent kábelezéssel, Isotek elosztóval!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Tonyo
őstag
Olyan felépítésű mint Pityué, arról elég sokat írt már, annyi különbséggel, hogy dual helyett mono felépítésű, kicsit gyengébb alkatrészek, más a trafóval és nincs benne órejel tuning, se valhalla kábel, ettől függetlenül nagyon hasonlít rá. Abszolút handmade, de jobban szól mint a lupus
Ettől függetlenül szerintem a láncba más fog illeni.
-
Backrau
aktív tag
Hát úgy értve, hogy ha te idejönnél akkor nem hinném hogy látnál különbséget, de én látom azt a picit is. Meg azért nem kötöm össze úgy, mert akkor feltétel, hogy be legyen kapcsolva az erősítő, ami fogyasztást kicsit megnyomja Így ha csak dolgozok a gépen elég ha a tv megy.
-
Ed Parker
nagyúr
Félelmetes nagyon.
Nálunk a telefon úgy 10-12cm-re lehetett a villanykapcsolótól, amin bejutott a villamos hálózatba.
A falból kéttenyérnyi darab robbant ki, a telefon a felismerhetetlenségig roncsolódott.
Nem ismerem az apc-k működési mechanizmusát, de a sima elosztónál csak többet érPatice: hát igen, a villám gyors tud lenni
Ami még érdekesebb hogy ekkora energiát nemigen lehet kordában tartani, a biztosíték azért nem égett el, mert ezen a szinten 2cm-es bizti csak egy porszem, aminek a többszörösén is át tud húzni. Ahogy nálunk is.[ Szerkesztve ]
-
-
-
MaTTeS
senior tag
Én itthon porszívóval (vizes fajta, nem porzsákos) szoktam kifújni a műszaki cuccokat. Nem kell bele vizet rakni és nem szívásra, hanem fújásra kell állítani + rá kell rakni ilyen cső szűkítőt, amivel a sarkokban lehet porszívózni. Számítógépet 1-2 méterről szoktam takarítani, nehogy lerepüljön pár kondi, olyan ereje van.
-
Ed Parker
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Router gondok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó Blu-ray Filmek
- Oehlbach XXL Masterclock USB feszültség-stabilizáló/órajel-generátor! Ideális DAC-hoz!
- Jamo s606 7.0
- Új Wanbo Dali 1 HD (natív 720p) LED Android 9 projektor. Netflix/Youtube/HBO!Wifi 6/BT 5.0. 350 ANSI
- TV fali tartó, 2 karos fali konzol 32-65" minen irányba dönthető eladó Hama 118619 32-65"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest