Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz Dorian #61315 üzenetére
Ohhh értem. Köszi az infót. Azon területen van jó pár ismerős, így jó eséllyel tudok szerezni ilyen anyagot és keret + burkolás nélkül tudok egyet hallgatózni , igaz az eddig leírtak alapján valószínűleg nem sok sikerrel..
mikrofon: Igen, ezt sajnos sejtettem csak gondoltam érdeklődöm egyet, hogy minek mennyi értelme van. Azért az nem biztos, hogy a legolcsóbb (ha csak nem valami csilli-villi specifikus üzletben akarnék venni akusztikai paneleket), de hosszú távon az lesz a megoldás.
Mondjuk sosem lesz ideális, mert az egyenlő szárú háromszögtől is messze vagyok. A hangfalak ~2.2m-re vannak egymástól, de a hallgatási pozícióm ~4,7m-re van.
Félreértés ne essék . Nem picsogni akarok, hogy semmi sem jó / ideális sőt, számomra pazar, amit nyújt ez a kis rendszerecske, csak idővel szeretném majd kihozni belőle és a helyiségből ésszerű kereteken belül a ,,legjobbat"Rp526: Holnap kipróbálom
Célom, hogy optimalizáljam és pl főleg a kalibrálós hangnál tapasztalható felerősödött karakter hozzásimuljon a többi hangfalhoz (gyanús, hogy ez egyéb forrásnál is jelen van csak kezdő füleimmel ott nem, vagy minimálisan hallom ki)jambiyya: Az lesz a megoldás
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic